Collega's
Vorige

1 van 477

Volgende

Met welke muziek erger je je collega’s het meest?

collega met ergernis
Wil jij je collega eens goed op stang jagen, dan kan muziek je daar bij helpen. Niet enkel door de radio loeihard te zetten, maar door een zorgvuldig uitgekiende playlist.

Stel dat je je collega’s niet kan luchten. Wil je je job niet verliezen, dan kan je hen dat best niet hardop vertellen. Maar je kan hen wel het leven zuur maken. Wat dacht je van keer op keer hetzelfde nummer meekwelen? Voor maximaal effect kies je de songs ook nauwgezet uit. Volgens MTV doen deze songs die gehate collega’s vast over de rooie gaan.

‘Half a Canyon’ van Pavement

Dit nummer duurt niet alleen 6 minuten, maar klinkt ook alsof het in een wasmachine opgenomen werd. Zelfs de zanger lijkt er op een bepaald moment de buik vol van te hebben. ‘Oh my God, I can’t believe I’m still going”, kweelt hij, waarna hij het nog voor de laatste 2 minuten herhaalt. Wedden dat je collega’s zijn mening delen?

‘Your Party’ van Ween

Jazz werkt sowieso al velen op de zenuwen. Een flauw afkooksel ervan nog meer. Speel dit nummer van Ween op kantoor en na een tijdje vraagt iemand zich gegarandeerd af wat voor rommel dit eigenlijk is.

‘Popcorn’ van Hot Butter

Synthesizer pop op zijn primitiefst. Wil je variatie in deze martelmethode brengen, dan heb je nog 79 verschillende versies van dit nummer tot je beschikking. Of je kan natuurlijk ook de repeat-knop blokkeren bij de meest ergerlijke variant. Enjoy!

(mw)

13 oktober 2009
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte