Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 417

Volgende
Volgend artikel:

“Onze achtergronden zijn divers, onze drive verbindt ons”

Ligt jouw volgende job in C-Mine Genk?

C-mine Genk jobbeurs
Intussen geven al zowat dertig werkgevers/standhouders present voor de Jobbeurs Genk, goed voor honderden jobs in allerhande sectoren. Afspraak op 7 december 2023 in de namiddag in C-Mine in Genk.

Een partij die in C-Mine een thuismatch speelt is Genk. Ook zij nemen deel. “Genk is meer dan KRC Genk, C-mine of Labiomista. Genk, dat zijn de gebouwen, de wijken, de infrastructuur, de natuur en vooral: de inwoners. Zij verdienen een goed beleid”, stelt Katrijn Vangronsveld, recruiter bij Stad Genk. “Iedereen die zin heeft om hieraan mee te werken is alvast welkom op onze stand.”

Een andere aanwezige op de jobbeurs is voedingsproducent Greenyard Prepared dat op zijn stand de nadruk legt op 10 vitamines (of argumenten) om bij hen te komen werken. “Snel een vast contract, werkzekerheid en doorgroeimogelijkheden zijn daar enkele van”, vertelt Atie Maessen, HR Talent Officer bij Greenyard Prepared.

Dit zijn maar twee voorbeelden, naast vele andere die in Genk van de partij zijn. Van Familiehulp, Cevora en Foresco Packaging tot Jumi Plastics, Maasmechelen en de Europese Commissie. Van Scania Parts Logistics en H&S power solutions tot Noorderhart en Ziekenhuis Oost-Limburg. Van Carglass tot Meat & More, bekend van Buurtslagers & Bon’ap. En daarnaast ook heel wat HR-bedrijven en uitzendspecialisten zoals Asap, Itzu jobs, Trixxo en Vivaldis.

Je voorbereiden op een jobbeurs? Dat doe je zo
Jobat app: Geen cv? Wij maken het voor jou!

Welke jobs vind je er?

Deze werkgevers, en nog vele andere, kan je treffen in Genk op 7 december vanaf 13.00 uur. Goed voor honderden openstaande jobs in onder meer administratie, retail, customer service, finance, engineering, communicatie, hr, zorg, techniek, logistiek en bouw. Al is het jobaanbod natuurlijk bij iedereen verschillend. “Wij zijn vooral op zoek naar operatoren en technische functies zoals onderhouds- en storingstechniekers”, vertelt Atie Maessen van Greenyard Prepared.

Bij Genk gaat het breed. “Op dit moment zoeken we onder andere maatschappelijk werkers, een jobcoach, een regisseur sociale economie, een deskundige bestuurlijke handhaving en technische medewerkers groen en reiniging”, aldus Katrijn Vangronsveld van Stad Genk.

Extra: Bereid je voor op het sollicitatiegesprek

Bij veel standhouders is het jobaanbod erg divers. “Bij ons vind je jobs in allerlei vakgebieden binnen alle opleidingsniveaus”, klinkt het bij de gemeente Maasmechelen, die zichzelf net als elke andere standhouder - zowel binnen de overheid als privésector – graag als (Limburgse) werkgever in de verf zet.

“Er zit vaart in onze gemeente, hier wordt hard gewerkt om vooruit te komen”, aldus Ebru Tosun, medewerker werving & selectie bij Maasmechelen. “Het geeft heel veel voldoening om daaraan bij te dragen.”

Wil je ook bijdragen via een nieuwe job? Of gewoon wat ideeën opdoen voor de richting die je loopbaan kan inslaan? Afspraak op 7 december 2023 in C-Mine.

600x125_Jobbeurs-Genk

Jobbeurs Genk 2023

  • Wanneer? Donderdag 7 december van 13u tot 17u
  • Waar? C-mine – barenzaal
  • Meer info en gratis inschrijven? Via www.jobat.be/jobbeursgenk
CHECK: In 4 stappen naar een perfect cv

(William Visterin)

4 december 2023
Anderen bekeken ook