Het loon van...
Vorige

1 van 779

Volgende

Het loon van een Belgacom medewerker: 4.000 euro bruto

Wij vroegen Johan D’Haese (41) uit Zele hoeveel hij verdient …
Belgacom medewerker Johan D’Haese (41), Zele
  • Privé: gehuwd, twee kinderen
  • Beroep: medewerker bij Belgacom
  • Brutoloon: zo’n 4.000 euro
  • Extra’s: maaltijdcheques, representatievergoeding, bonussen, verzekeringen (hospitalisatie, pensioen …), bedrijfswagen, mobiliteit “à la carte” voor openbaar vervoer, GSM, telecomvoordelen, voordeelprogramma voor het hele gezin, opleidingen enz ...

Wat vind je van je job en je loon?

Ik doe de coördinatie van teams die worden uitgestuurd om installaties uit te voeren bij professionele klanten, en zorg ervoor dat ze tijdig bij die klant geraken. Voor mij is dit een erg fijne job omdat ze zo afwisselend is. Ook over mijn loon ben ik best tevreden.

Spaar je?

Ja, al leggen we geen vast bedrag opzij per maand. We doen gewoon geen zotte uitgaven en zetten opzij wat overblijft. Dat is niet voor iets concreets, gewoon als appeltje voor de dorst.

Wat is je grootste kost?

Waarschijnlijk zijn dat onze kinderen, ook al zijn ze nog klein: de oudste is zes en de jongste twee. De kinderopvang is toch al redelijk duur.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Aan vakantie, al gaan we liefst niet te ver. Vroeger maakte ik met mijn vrouw verre reizen, naar Amerika, Canada en Nieuw-Zeeland bijvoorbeeld, maar de kinderen vinden dat niet zo leuk. In België, Nederland en Frankrijk is er ook heel wat te zien. En zolang ze maar een zwembad of een speeltuin hebben, zijn ze al content. Voor de rest doen we gewoon graag dingen waar wij of de kinderen plezier aan beleven. Eens lekker gaan eten of zo, de gewone dagelijkse dingen.

Waar kan je geen geld aan geven?

Aan dingen die niet nuttig zijn. Ik ga dus geen Blu Ray-speler kopen als onze gewone dvd-speler nog werkt. Hetzelfde geldt voor mijn auto: waarom zou je een nieuwe kopen als de oude nog goed rijdt?

Wat zou je doen als je morgen de lotto wint?

Ik zou het niet weten. Mijn vrouw en ik hebben er wel al eens over nagedacht, en de ene keer spreken we over verhuizen naar het buitenland, en de andere keer vinden we het hier uiteindelijk nog niet zo slecht. Het wisselt dus, naargelang onze stemming en het weer.

Heb je een grote droom?

Vooral dat mijn vrouw en kinderen gelukkig zijn. Dat lijkt me het belangrijkste.

(bvdb)  

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

25 juli 2012
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook