Het loon van...
Vorige

1 van 764

Volgende

Het loon van een dienstencheques consulent: 1.300 euro netto

We vroegen Kathleen Lauwens (34) uit Leest hoeveel zij verdient ...
Kathleen Lauwens Kathleen Lauwens (34), Leest
  • Beroep: Consulent dienstencheques
  • Privé: Gehuwd, twee kinderen
  • Brutoloon: 2.129 euro
  • Nettoloon: 1.300 euro
  • Extra's: Wagen, tankkaart, gsm, internetabonnement

Wat doe je precies voor werk?

Ik ben consulente voor dienstencheques en regioverantwoordelijke voor Rupel, Mechelen, Leuven en Lier. Dat betekent dat ik de planning opmaak voor huishoudelijke hulpen en mensen moet aanwerven en ontslaan.

Wat vind je van je werk?

Het is stresserend, maar de uren vliegen voorbij. Vooral de zelfstandigheid vind ik fijn. Ik kan alles zelf regelen en moet een keer per maand rapporteren aan de regiomanager.

Wat vind je van je inkomen?

Eigenlijk vind ik dat te laag voor de verantwoordelijkheid die ik heb. Anderzijds heb ik wel veel voordelen: auto, internet en gsm. Dat compenseert. Ik denk niet dat ik voor een hoger loon van job zou veranderen.

Spaar je?

Ja, maar geen vast bedrag en ook niet voor iets bepaalds. Ik leg gewoon wat opzij,en doe aan pensioensparen.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Aan niets. Ik zou willen dat alles gratis was. Vooral aan de kinderen wil ik wel wat besteden. Mijn dochter is twee en mijn zoontje zeven. Daarnaast ga ik geregeld squashen en ik hou me bezig met interieurvormgeving bij vrienden. Ik ben dat gaan studeren toen we op zoek waren naar een huis. We wisten dat we een goedkopere woning wilden om die te verbouwen. Mijn studie hielp me om de mogelijkheden te zien.

Wat zou je doen als je morgen de lotto won?

Ik heb altijd kindjes willen adopteren, maar dat is erg kostelijk. Moest ik het geld hebben, zou ik dat nog wel doen. Bovendien is de nood aan pleegouders heel groot. Als ik de lotto won, zou ik dus een heel groot huis kopen en zoveel mogelijk kinderen opvangen.

(bvdb) 

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

21 september 2012
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook