Het loon van...
Vorige

1 van 784

Volgende

Het loon van de artistiek directeur van de Koninklijke Balletschool in Antwerpen: 2.000 euro netto

We vroegen Dirk Segers (36) uit Borgerhout hoeveel hij verdient ...
Dirk Segers, artistiek directeur van de Koninklijke Balletschool in Antwerpen Dirk Segers (36), Borgerhout
  • Beroep: artistiek directeur Koninklijke Balletschool Antwerpen
  • Nettoloon: 2.000 euro
  • Extra’s: geen

Wat doe je voor job?

Als artistiek directeur coördineer ik het personeel, de toekomstige beroepsdansers, bekommer ik me om de kostuums en organiseer ik voorstellingen. Tijdens wedstrijden zorg ik voor de choreografie van de leerlingen. Onlangs hebben we nog twee buitenlandse prijzen gewonnen.

Hoe lang doe je dit al?

Sinds december. Ik woon pas terug in België na een buitenlandse carrière van achttien jaar. Ik was eerste solist in tal van gerenommeerde gezelschappen en docent aan de Dansacademie in Zurich.

Wat vind je van je inkomen?

Momenteel heb ik een interimcontract en verdien ik 2.000 euro netto. Niet slecht, we zullen zien wat de toekomst brengt.

Doe je je job graag?

Al die creatieve taken zijn heel boeiend. Ik werk graag met jongeren. Zelf heb ik ook gestudeerd aan deze school en het is heel spannend om die bagage door te geven.

Wat is je grootste kost?

Het huis dat we net gekocht hebben in Borgerhout. Bovendien is er nog veel werk aan: de vloeren, de gevel ... Ik steek zelf wel de handen uit de mouwen, maar door de weinige vrije tijd gaat dat langzaam.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Aan mijn Kawasaki en een goede moto-uitrusting. Ik heb bewust gewacht tot na mijn danscarrière om een moto te kopen, voordien was dat te gevaarlijk.

(mr) 


DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

2 februari 2012
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook