Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 778

Volgende
Volgend artikel:

De 10 beste apps om je carrière te boosten

Dit zijn de meest gezochte HR-jobs

Meest gezochte HR-jobs
Payroll en rekrutering zijn de twee meest gezochte HR-jobs in ons land. Samen zijn deze profielen goed voor bijna de helft van alle jobs in HR.

Dat blijkt uit het overzicht van de gepubliceerde jobs in HR of human resources op Jobat in de voorbije twaalf maanden. Payroll & loonadministratie is een duidelijk knelpuntberoep in HR. De vraag naar HR-profielen in rekrutering komt dan weer deels voort uit de huidige war for talent. Want veel (openstaande) jobs, betekent vaak meer nood aan rekrutering én rekruteringsprofielen.

Met het profiel van de uitzendconsultent is de top drie compleet. De drie – payroll, recruiter en uitzendconsulent – zijn goed voor bijna twee op drie van de gezochte functies in HR. De top vijf wordt vervolledigd door de HR manager en de HR assistent, een profiel in lijn met de nood aan assistent- en administratieve profielen op de arbeidsmarkt. Als we overigens enkel de jobs in de HR-sector in ogenschouw nemen, staat de uitzendconsulent bovenaan als meest gezochte job.

Op zoek naar een HR-job? Bekijk het huidige vacatureaanbod

Meest gezochte HR-jobs

Ontdek: Is een job in HR iets voor jou?

En hun loon?

We zetten vijf klassieke HR- en office-functies op een rijtje. Het gaat om startlonen van kandidaten die over een gemiddelde ervaring en ook grotendeels over de nodige vaardigheden beschikken. Deze maandsalarissen omvatten geen bonussen, voordelen of andere compensaties. Al wordt er steeds meer onderhandeld over het loon.

Lees ook: Hoeveel verdien je in de HR-sector?

(William Visterin) - Bronnen: Jobat / Robert Half

7 juni 2022
  • Jobs voor HR

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook