Vorige

1 van 59

Volgende
Volgend artikel:

Daarom is je digitaal welzijn zo belangrijk

7 op de 10 hebben smartphone steeds binnen handbereik

24 juli 2013
Smartphonegebruikers tegen het lijf lopen zonder hun toestel blijkt volgens Amerikaans online onderzoek een moeilijke zaak. Zo hebben zeven op de tien hun smartphone bijna altijd binnen handbereik.
smartphone kring

Een online studie van marktonderzoeksbureau Harris Interactive bij 2.021 volwassen Amerikanen (18+) wijst uit dat 72 procent van de smartphonegebruikers zijn toestel het merendeel van de tijd binnen anderhalve meter bij zich heeft. Daarnaast blijkt dat drie op de vijf jonge smartphonebezitters hun smartphone checken van zodra ze wakker worden en 40 procent doet dit zelfs iedere tien minuten.

In de douche

Het is bijgevolg amper een verrassing dat volgens de resultaten van de studie meer dan de helft (55 procent) zijn smartphone gebruikt tijdens het rijden, 35 procent terwijl men in de bioscoop zit en 33 procent tijdens een dinertje.

Ook 9 procent van de respondenten geeft toe zijn toestel tijdens de seks te gebruiken, in de leeftijdscategorie tussen 18 en 34 jaar is dat zelfs bij 20 procent het geval. Tot slot raadpleegt ongeveer een op de acht zijn toestel in de douche.

(nm) – Bron: Marketingcharts.com 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 14887 andere jobs