Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 559

Volgende

Meer dan 35 topwerkgevers rekruteren op Jobbeurs Vlaams-Brabant

14 november 2019
Bezoekers van alle leeftijden en opleidingsniveaus zijn van harte welkom op de Jobbeurs Vlaams-Brabant, doorlopend van 14u tot 19u.
Na een reeks geslaagde regionale jobbeurzen in verschillende uithoeken van het land, brengt Jobat ook op 20 november 2019 werkzoekenden en bedrijven samen in Provinciehuis Leuven. Meer dan 35 topwerkgevers tekenen present, goed voor meer dan 1.000 jobs!

Verkopers, administratieve duizendpoten, logistieke medewerkers, ingenieurs, arbeiders, technici, IT-profielen, accountants, verpleegkundigen, schoonmaakpersoneel, HR- en communicatiespecialisten, …. De openstaande vacatures zijn erg uiteenlopend. Ben je dus op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging in je eigen regio? Of twijfel je nog, maar ben je benieuwd wat de jobmarkt op dit moment te bieden heeft? Dan is een bezoekje vast en zeker de moeite waard.

Bedrijven

AB InBev, Action, Aldi, Colruyt Group, Albert Heijn, KU Leuven, de Amerikaanse Ambassade, FOD Financiën, Pringles, MIVB, Club Med, NMBS,… Het zijn slechts enkele van de klinkende namen die reeds hun deelname bevestigden. Daarnaast zijn er ook verschillende interimkantoren op de beurs aanwezig die op hun beurt een heel divers jobaanbod vertegenwoordigen.

Bezoekers van alle leeftijden en opleidingsniveaus zijn van harte welkom, doorlopend van 14u tot 19u. We raden wel aan om je in te schrijven om wachtrijen aan de ingang te vermijden.

Schrijf je nu gratis in en vermijd wachtrijen aan de ingang.

QR-code Jobbeurs Vlaams-Brabant 2019

Waarom solliciteren op een jobbeurs i.p.v. online achter je computer?

In deze digitale tijden is het uiteraard gemakkelijk om online jobaanbiedingen te vergelijken en via e-mail te solliciteren. Weet echter dat je met een bezoek aan een jobbeurs nog net dat extra streepje voor hebt om die droomjob in de wacht te slepen.

Je kan immers in één dag tijd persoonlijk kennismaken en netwerken met HR-verantwoordelijken van verschillende bedrijven en toelichting geven bij je cv. Zo kan je je eventuele minpunten goedpraten en je pluspunten extra in de verf zetten. Bovendien krijg je door het gesprek aan te gaan met mensen die al voor het bedrijf werken een beter beeld van de bedrijfscultuur en of jij hierin zou passen.

TIP: Upload zeker je cv op Mijn Jobat om op de beurs eenvoudig je profiel te delen met de standhouders.

Jobbeurs Vlaams-Brabant

(vva)

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook