CV
Vorige

1 van 156

Volgende

Je cv moet antwoord geven op slechts 1 vraag

26 februari 2013
Je cv opstellen blijkt niet altijd even gemakkelijk. Naast een kort en bondig overzicht van alle relevante informatie over jezelf moet je curriculum vitae vooral positief opvallen bij recruiters. Om je hierbij te helpen, ga je best na of je cv een antwoord biedt op de volgende vraag …
cv bekijken

Uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek op basis van je cv is de eerste cruciale stap voor kandidaten bij het sollicitatieproces. Dat andere cv's in het niets verdwijnen wanneer een recruiter het jouwe in handen heeft, is dan ook ontzettend belangrijk. Een opvallend curriculum vitae creëren is echter geen makkelijke opdracht.

De vraag?

Sollicitanten moeten zich daarom afvragen of hun cv een antwoord geeft op het volgende: Wat maakt jou een betere kandidaat dan alle andere sollicitanten? 

Als jouw cv een duidelijk beeld schetst van waarom jij dé geschikte kandidaat bent voor een job binnen een bepaald bedrijf, dan zal je wellicht vrij snel een telefoontje voor een gesprek mogen verwachten. Denk na over wat jou verschillend en uniek maakt tegenover andere werkzoekenden. Waarom ben jij beter dan die 100 anderen die ook voor de job gesolliciteerd hebben? De antwoorden op deze vraag moeten bijgevolg in jouw cv beschreven staan. Veel succes!

(nm) – Bron: Express.be & Blogging4jobs.com 

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook