Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 859

Volgende
Volgend artikel:

“Bij De Lijn kan je het maximale uit je carrière halen”

In deze 4 sectoren vind je gegarandeerd werk

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk een andere job vinden. In deze sectoren vind je ongetwijfeld heel snel werk.

Kiezen voor een job? Het is allesbehalve makkelijk. Natuurlijk wil je iets doen wat je enorm graag doet, maar aan de andere kant wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag. In sommige sectoren vind je amper werk, maar hier liggen de jobs letterlijk voor het grijpen.

1. Safety first

Terreur is niet meer uit onze samenleving weg te denken. Overal zie je militairen en politieagenten die de straten bewaken. Maar ook de overheid en bedrijven willen de veiligheid van hun personeel waarborgen. Zij zijn dus op zoek naar betrouwbare mensen met een passie voor bewaking én een hart voor mensen.

Sluit dat perfect aan bij wie je bent? Met een opleiding in de security kun je zo aan de slag.

2. Zorgen voor je medemens

Het is geen geheim: ziekenhuizen en woonzorgcentra komen handen te kort. Dat komt door de vergrijzing binnen de sector. Verpleegkundige, verzorger, dokter of poetshulp, het zijn allemaal knelpuntberoepen.

Dus als jij je medemens graag ziet, en niet bang bent om zware inspanningen te leveren, dan is een job in de zorgsector je op het lijf geschreven.

3. Wereldredder

Zet jij je in voor een betere en vooral groenere wereld? Dan is een job in de eco-sector helemaal je ding. Want niet alleen consumenten denken aan het milieu, ook bedrijven willen hun steentje bijdragen aan een groenere planeet.

Ga als dakwerker aan de slag en leer zonnepanelen plaatsen. Of specialiseer je in warmtepompen als verwarmingstechnicus. De opties binnen de eco-sector zijn eindeloos.

4. De wondere virtuele wereld

Marktonderzoekers, data-analisten en computerexperts zijn enorm gegeerd in onze samenleving. Want nooit eerder ging de technologie zo snel vooruit.

Als marktonderzoeker of data-analist verzamel en analyseer je consumentengegevens. Programmeurs en softwareontwikkelaars daarentegen proberen de nieuwste technologieën toe te passen om bedrijven nog succesvoller te maken.

(dt/em) - Bron: Adecco

1 februari 2019
Anderen bekeken ook