Het loon van...
Vorige

1 van 848

Volgende

Het loon van een parkingbeheerder: 1.700 euro netto

Tom beheert in opdracht van zijn werkgever een ondergrondse parkeergarage. Hij onderhoudt de garage, bedient de carwash en houdt een oogje in het zeil zodat alles vlot verloopt. Op andere dagen is hij actief in de straat en controleert hij geparkeerde auto’s.
Tom Mazzei Tom Mazzei (27) uit Bree
  • Burgerlijke staat: heeft een vriendin, woont thuis
  • Beroep: parkingbeheerder
  • Voltijd/deeltijds: voltijds
  • Nettoloon: 1.700 euro, inclusief vergoedingen
  • Brutoloon: 1.775 euro
  • Extra’s: telefoonvergoeding, baanvergoeding, vergoeding woon-werkverkeer, maaltijdvergoeding

Wat vind je van je inkomen?

Het mag altijd meer zijn. Maar voor deze job is geen diploma vereist, dan denk ik dat dit niet slecht betaald is.

Zou je van werk veranderen voor een hoger loon?

Enkel als het werk ook fijner is. Ik werk nu van 9 tot 18u en dat vind ik goed. Ik heb wel een A2-diploma, maar ik heb geen zin om in een fabriek gaan te werken.

Spaar je?

Ja, maar het blijft nooit lang op mijn rekening staan (lacht). Ik spaar altijd met een doel voor ogen. Mijn vriendin en ik hebben een huis gekocht en daarom gaan wij begin volgend jaar samen haar autolening in één keer afbetalen. Daar gaat mijn spaargeld aan op.

Wat is je grootste kost?

De hypotheek van ons huis. Wij zijn nog aan het verbouwen. Wij hebben ook twee autoleningen lopen. Eentje daarvan gaan we nu volledig afbetalen.

Waar kan je echt geen geld aan geven?

Aan de verzekering en het onderhoud van de wagen , belastingen ...

Waar geef je graag geld aan uit?

Aan gadgets zoals een iPhone, Playstation-spelletjes ...

Stel dat je morgen een lotto wint. Wat doe je met het geld?

Ik zou op pensioen gaan en van mijn hobby mijn beroep maken. Ik ben scheidsrechter voor zaal- en veldvoetbal. Ik zou nog altijd blijven arbitreren op het niveau waarop ik nu bezig ben, maar ik zou wel doen alsof ik een prof was en meer aan mijn conditie werken.

(kg) 

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

16 juli 2012