Het loon van...
Vorige

1 van 783

Volgende

Het loon van een landschapsdeskundige: 1.695 euro netto

We vroegen Ingrid Beerens (37) uit Gelrode hoeveel zij verdient …
Ingrid Beerens Ingrid Beerens (37), Gelrode
  • Beroep: Landschapsdeskundige
  • Privé: Gehuwd
  • Brutoloon: 2.421 euro (4/5)
  • Nettoloon: 1.695 euro
  • Extra’s: Maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, woon-werkverkeer, fietsvergoeding

Wat doe je voor job?

Ik ben projectleider van een landinrichtingsproject bij de Vlaamse Landmaatschappij. Dat betekent dat ik voor een bepaalde oppervlakte (bijvoorbeeld een gemeente of een natuurgebied) onderzoek welke inrichting nodig is om de open ruimte te verbeteren. Open ruimtes zijn alle niet-bebouwde oppervlakten: een landschap, een watersysteem, wandel-, fiets- of ruiterpaden, een dorpsplein of een speeltuin. Ik werk daarvoor samen met interne specialisten (een ecoloog, een archeoloog, een landschapsarchitect ...) en lokale betrokkenen (inwoners van een wijk, gemeentebesturen ...). Het gaat steeds om complexe en meerjaarlijkse projecten.

Doe je je job graag?

Erg graag. Het is een gevarieerde job die inhoudelijk interessant is en waarbij ik kan bijleren en groeien. Maar het belangrijkste is de maatschappelijke relevantie van mijn job: via de inrichting kan je mensen dichter bij de natuur brengen of kinderen speelruimte geven.

Wat vind je van je inkomen?

Wij worden betaald volgens barema's. Ik vind mijn loon redelijk oké, al is het voor mij niet de belangrijkste motivatie om dit werk te doen. Mooi meegenomen is wel dat ik als ambtenaar een gegarandeerd inkomen heb.

Spaar je?

Ik doe aan pensioensparen en probeer iedere maand wat te sparen. Maar dat lukt niet altijd door de hypothecaire lening en onze verbouwingen.

Waar kan je echt geen geld aan geven?

Aan statussymbolen of luxeproducten.

Waar droom je van?

Dat ons huis afgeraakt! Dan kunnen we onze tijd en ons geld in andere zaken steken.

(mr) 

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

26 oktober 2012
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook