Vorige

1 van 560

Volgende
Volgend artikel:

Werkloos als starter? Zo vergroot jij je kansen

Een jobbeurs die je zeker niet mag missen

22 mei 2018
24 mei. C-mine Genk. Daar moet je zijn als je op zoek bent naar een leuke job. Met 50 prominente standhouders, die samen honderden vacatures presenteren, heeft Jobbeurs Limburg het grootste aanbod in de regio. Als je daar je gading niet vindt...

Het is stilaan een traditie dat de voornaamste werkgevers van de streek al hun openstaande jobs meebrengen naar de grote Jobbeurs Limburg. Volgende donderdag, op 24 mei, staan ze van 14 tot 19 uur zij aan zij in de gebouwen van C-mine Genk om de bezoekers te verleiden. Zowel lokale spelers als internationale kleppers vaardigen mensen af die je graag haarfijn uitleggen wat de openstaande functies inhouden en welke mensen ze daar precies voor zoeken.

Direct contact

"Het aanbod is zoals altijd heel uiteenlopend", zegt Tineke Vanwalleghem van Jobat Media, de organisator van de beurs. "Ingenieurs, administratieve duizendpoten, marketing- en communicatiespecialisten, trein- en busbestuurders, technici, IT-profielen, accountants, politieagenten,…. noem maar op. Het functie-aanbod van de aanwezige bedrijven is zeer divers, dus iedereen vindt er vast en zeker wel een uitdaging die hem of haar op het lijf is geschreven."

Gepeild naar de mening van de 1.000 bezoekers die vorig jaar aanwezig waren op Jobbeurs Limburg, kwam tot uiting dat ze vooral het direct contact met de aanwezige bedrijven konden waarderen. "Het is inderdaad onze grote sterkte dat kandidaten en standhouders van dezelfde streek rechtstreeks met elkaar in verbinding staan", aldus nog Tineke Vanwalleghem.

(kme) 

Voor meer info, inschrijvingen en een overzicht van alle standhouders, kan je terecht op deze link: https://www.jobat.be/nl/jobbeurslimburg/ 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 16550 andere jobs