Vorige

1 van 194

Volgende
Volgend artikel:

Wat met e-mail van ontslagen collega?

5 dingen die je beter niet doet als je je job wil houden

29 juni 2010
Deze 5 mensen maakten het wel heel gortig op hun werk. Zulke misstappen maak je best alleen als je je werk beu bent.
seksvideo

1. Een zelfgemaakte sekstape aan je leerlingen geven 

Deze kan tellen. De leerlingen van de vijfde graad van een Californische school kregen wel een heel bijzondere dvd met lesmateriaal. In plaats van herinneringen over schooluitstappen, kregen ze videomateriaal van de seksuele uitspattingen van hun vrouwelijke leerkracht. Het begin van de dvd is nog oké, maar dan springt de dvd ineens naar een zelfgemaakte sekstape. De fout werd pas ontdekt nadat de dvd was verspreid onder de leerlingen en hun families. De schooldirectie onderzoekt de zaak, maar de leerkracht zal haar job waarschijnlijk niet verliezen, ze heeft – had ? – een heel goede reputatie bij de ouders en de leerlingen. 

 

2. Jezelf slaan om vrijaf te krijgen 

Een 23-jarige hotelmedewerker wou een dag verlof. Tot daartoe niets vreemd. In plaats van er ook echt een aan te vragen, zei hij dat hij aangevallen was. Om overtuigend over te komen, verwondde hij zichzelf met een scheermesje en klopte hij met een steen op zijn hoofd en zijn lichaam. Hij ging naar de politie om de aanval aan te geven. Later gaf hij toe dat hij gelogen had, van de politie kreeg hij een geldboete voor het verspillen van hun tijd. Zijn conclusie: “De volgende keer bel ik gewoon naar het werk om een dag vrijaf te vragen.” 

3. Klagen over je baas op Facebook, terwijl hij een 'friend' is 

Facebook is plezant, maar niet voor iedereen. Deze Amerikaanse vrouw klaagde in haar status over haar baas en beschuldigde hem zelfs van ongewenst seksueel gedrag. Eén klein detail: haar baas was een van haar friends, hij kon dus alles lezen wat ze over hem schreef. De reactie van haar chef bleef niet uit: ze werd ontslagen … via Facebook.  

4. Naar porno surfen terwijl je collega live wordt geïnterviewd 

Nog nooit zo’n interessant interview gezien over rentevoeten en inflatie. De eerste minuut is saai, maar dan zie je achter de rug van de geïnterviewde een collega surfen naar blote vrouwen. Hij opent zijn mailbox en bekijkt enkele foto’s van een – het moet gezegd – aantrekkelijke babe. En dat allemaal tijdens een live-interview in het zevenuurjournaal. De arme, gezonde collega heeft een intern onderzoek aan zijn been. 

  

5. Als beveiligingsagent bagage stelen 

Een 48-jarige beveiligingsagent op een Amerikaanse luchthaven hield bagage van passagiers achter. In totaal goed voor meer dan 200.000 dollar, onder meer een camera van 50.000 dollar en een camcorder van een CNN-medewerker. Hij werd betrapt toen hij het gestolen materiaal wou verkopen op eBay. De politie vond bij hem thuis 66 camera’s en 31 laptops.  

(mr) – Bron: oddee.com    

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 16895 andere jobs