Postuler
Van Israel NV
Van Israel NV

Finance Manager

Finance Manager
En ligne depuis 13 jours sur Jobat.be

Finance Manager

Van Israel NV, gevestigd in Geraardsbergen, produceert en verdeelt een compleet gamma van potgronden, afdekmaterialen, meststoffen, bodemverbeteraars en graszaden naar de professionele tuinbouwsector en naar de hobbytuinier via tuincentra. Met het merk Saniflor heeft het bedrijf een sterke reputatie uitgebouwd bij consumenten en professionals in België en Europa. Van Israel NV maakt deel uit van GroupDC, een internationale familiale bedrijvengroep.

Om de groei van Van Israel NV verder te versterken, gaan we op zoek naar een Finance Manager: een gedreven all-rounder met een hands-on mentaliteit.

Description de la fonction

Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor de integrale boekhouding van 2 entiteiten en voor het financiële beheer binnen onze onderneming. Je zorgt voor de dagelijkse operationele boekhouding, de periodieke afsluitingen, btw-aangiftes en interne rapporteringen en je bereidt de fiscale aangifte en jaarrekening voor. Je leidt de jaarlijkse budgetopmaak en zorgt voor budgetopvolging doorheen het jaar.

Jouw analyses van financiële rapporten zet je om tot adviezen voor de organisatie. Je ondersteunt sales bij de voor- en nacalculatie van commerciële deals. In overleg met de algemeen directeur en met de controlling-afdeling van GroupDC neem je initiatief tot verdere optimalisering van boekhouding, cash- management, investeringsanalyses en rapportering. Verder heb je een centrale rol bij de voorbereiding van externe audits.

Je bent lid van het lokale management team, rapporteert aan de algemeen directeur van Van Israel NV en je werkt nauw samen met de finance & controlling-afdeling van GroupDC. Ook zorg je samen met de HR afdeling van GroupDC voor een vlotte verwerking van de payroll en word je het lokale aanspreekpunt voor de corporate ICT afdeling.


Profil

Je hebt een financiële opleiding achter de rug en je kan terugkijken op een eerste succesvolle ervaring in een gelijkaardige functie. Door die ervaring beschik je over een goeie technische bagage als boekhouder (btw-aangiftes, kwartaalafsluitingen, analytisch boekhouden) en breng je toegevoegde waarde op het vlak van kostprijscalculatie. Collega’s kunnen steeds bij jou terecht met vragen over btw, tax, of boekhouding.

Je bent een echte teamspeler die gedreven werkt maar rustig blijft in stresserende situaties. Je communiceert vlot waardoor je financiële analyses vlot kan vertalen naar heldere adviezen.

Uiteraard werk je zeer nauwgezet, gestructureerd en kwaliteitsbewust. Je bent zeer bedreven in Excel, kan vlot overweg met de overige MS-Office software en hebt reeds gewerkt met ERP-pakketten. Je spreekt naast vloeiend Nederlands ook vlot Frans en Engels om onze collega’s, klanten en handelspartners in het buitenland vlot te woord te staan.

Offre

Als Finance Manager kom je bij Van Israel terecht in een ambitieus groeiend bedrijf, onderdeel van een internationale familiale onderneming. Enthousiasme, open communicatie en loyaliteit zijn belangrijke waarden en je krijgt de kans om mee te groeien met de organisatie en een persoonlijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Van Israel biedt je bovendien graag een aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen in lijn met je ervaring en verantwoordelijkheden.

Calculer votre temps de trajet
À
Van Israel NV | Grammont 9500

Cette adresse est introuvable.

Aucun itinéraire n'a pu être trouvé entre les deux adresses.

L’adresse exacte de ce poste n’est pas disponible. Il est donc possible que le temps de trajet calculé soit différent dans la réalité.
D'autres ont aussi consulté
  Ajoutez votre CV
  Jobs pour vous vous proposera de meilleurs emplois en fonction de votre éducation, de vos compétences et de votre expérience professionnelle.

  Le job a été sauvegardé

  Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

  Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

  Encore 43 jours pour postuler

  Caractéristiques

  Exigences

  • Bachelier à orientation professionnelle (Enseignement Supérieur de Type Court)
  • Au moins 5 ans d'expérience
  • Néerlandais

  Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

  Postuler avant le

  • 27 mai

  Recevoir des jobs par e-mail

  Recevez de nouveaux jobs pour 'Finances - Flandre orientale' dans votre boîte mail.