Salariskompas orthopedagoog

Het loon van een orthopedagoog

#

Mensen met dit profiel hebben gemiddeld een brutoloon van

€ 3 168
Verander je criteria en zie meteen de impact op je brutoloon.
Verander je criteria en zie meteen de impact op je brutoloon.
Totaal aantal jaren werkervaring *
Opleidingsniveau *
Functieniveau *
Statuut *
Functiecategorie *
Stel je persoonlijk rapport samen

Nu heb je een idee of jouw brutoloon boven of onder het gemiddelde ligt, maar wat met je extralegale voordelen en je vakantiedagen? Hoe zit het daarmee? Ontdek en vergelijk het totale pakket aan arbeidsvoorwaarden voor jouw profiel.

orthopedagoog: 33 jobs

Jobs op maat via mail

Op zoek naar een 'orthopedagoog' job? Bewaar snel je job alert, en ontvang de best passende jobs, rechtstreeks in je mailbox.

Uit
Aan
  • Warlandis
    Sinds 3 dagen

    Je bent een aanspreekpunt voor bewoners en helpt hen bij dagdagelijkse handelingen. Je werkt aan de specifieke noden van patiënten en biedt hen de kans om hun fysieke mogelijkheden te ontplooien.

  • Je bent een initiatiefnemende klinisch psycholoog/orthopedagoog met interesse in de doelgroep volwassenen en ouderen, die goed gedijt in het multidisciplinaire werken met personen met een ernstige psychische ...

  • Samen met een schoolteam instaan voor het maximaal stimuleren van leerlingen buitengewoon onderwijs in hun ontwikkeling. De hulp dient aan te sluiten bij hun specifieke onderwijsbehoeften. De orthopedagoog ...

  • We zoeken een enthousiaste en gemotiveerde orthopedagoog voor de type 7 werking en de type 9 werking. Je denkt samen met de coördinator en het multidisciplinair team na hoe iedereen kan geholpen worden.

  • Aanbevolen jobs