KONE België: Carrièremogelijkheden bij Top Employer 2018

7 juni 2018
KONE Belgium
Met de focus op innovatie en service versterkte KONE België de afgelopen jaren zijn leidende positie in de liften- en roltrappensector. KONE is altijd op zoek naar gedreven medewerkers met technische en leidinggevende competenties.

KONE België telt zes vestigingen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Klanten krijgen een volledige ondersteuning van bij het ontwerp, zowel voor nieuwe als bestaande gebouwen. Naast het aanbod van liften, roltrappen en deursystemen maken onderhoud en modernisatie een belangrijk onderdeel uit van het concept.

Door veel te investeren in research wil KONE de concurrentie een stapje voor blijven. Met de zogenaamde People Flow-oplossingen reizen mensen veilig, gemakkelijk en betrouwbaar doorheen slimme gebouwen. De nieuwste technieken bieden intelligente oplossingen voor bestemmings- en toegangscontrole. De aanpak van KONE loont, want de omzet steeg van 110 miljoen euro in 2010 naar 170 miljoen euro in 2017.

Stage bij KONE

KONE België kan een beroep doen op 680 medewerkers met uiteenlopende profielen. Engagement en werknemerstevredenheid staan hoog in het vaandel. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan veiligheid. Dit jaar werden al 35 nieuwe medewerkers aangeworven.

Via een samenwerkingsverband met diverse scholen kunnen jongeren een stage lopen bij KONE. Zowel pas afgestudeerden als ervaren talenten met een technische achtergrond krijgen volop kansen. Ze kunnen een mooie carrière uitbouwen bij een van de Top Employers van België, een erkenning voor goed werkgeverschap.

(wv)

  • Jobs voor KONE Belgium

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook