Groep Vanhee: totaalpakket voor investeerders en grondeigenaars

7 juni 2018
Franky Vanhee
Groep Vanhee is een snelgroeiend familiebedrijf actief in de projectontwikkeling van winkelvastgoed en geleid door Franky Vanhee. Het vastgoedbedrijf is gespecialiseerd in de bouw, aankoop, verkoop en verhuur van commerciële onroerende goederen.

Groep Vanhee uit Oostkamp biedt een totaalpakket aan voor zijn klanten. Zij verzorgen de zoektocht naar gronden met een commerciële ligging, het complete vergunningstraject, de werfopvolging, de realisatie van een gebouw en de invulling met vooraanstaande huurders.

Bouwplannen worden ontwikkeld in functie van de retailer maar ook altijd met functionele flexibiliteit en toekomstvisie. Een gebouw wordt casco opgeleverd samen met een mooi afgewerkt parkeerterrein. Huurders vinden zo een aangepast pand op de gezochte ligging.

Met zes ervaren medewerkers is Groep Vanhee actief over heel België, binnenkort wordt nog een nieuwe collega aangeworven.

(nd) - Meer info: www.groepvanhee.be

Groep Vanhee
Al meer dan 32 jaar bouwt zaakvoerder Franky Vanhee zorgvuldige contacten op met een groot aantal zakenrelaties, grondbezitters en investeerders. In de samenwerking staan respect en vertrouwen voorop. Onder meer grote warenhuisketens zoals Colruyt, Aldi, Hubo, Action Non Food en Lidl doen een beroep op de ervaring en deskundigheid van de Groep Vanhee wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe winkellocatie. Groep Vanhee kijkt trouwens constant uit naar gronden met een commerciële ligging die tegemoetkomen aan de wensen van AAA-retailklanten.
  • Jobs voor Groep Vanhee

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 16153 andere jobs