Go for happy
Vorige

1 van 602

Volgende

De trend in kantoordesign: minimalisme

scandinavian-office-onzon-shutterstock
De Scandinavische stijl blijft populair.
Het populairste kantoordesign voor 2022 is het minimalist styled office. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek via duizenden Pinterest-boards. Ook klassiek en Scandinavisch blijken in trek.

Na meer dan een jaar van thuiswerken, keren veel bedrijven langzaam terug naar hun routines van vóór de pandemie en passen ze zich stilaan weer aan de kantoorcultuur aan. Met dat in het achterhoofd, zochten de Britse vastgoedexperts van Savoy Stewart naar de grootste trends in kantoorinrichting voor 2022.

De voorspelling werd bereikt door duizenden Pinterest-borden gewijd aan kantoorinrichting te scrapen. Door het aantal gepinde afbeeldingen voor elke stijl te verzamelen, konden de experts voorspellen in welke stijlen mensen op dit moment het meest geïnteresseerd zijn.

Minimalist styled office

Het populairste kantoorontwerp van 2022 is volgens deze oefening in voorspellingen het minimalist styled office, goed voor 273.028 pins op Pinterest. Het klassieke kantoor eindigt op twee (met 179.931 pins) en het Scandinavische kantoor op nummer drie (162.972 pins).

Daarna volgen in de lijst het moderne kantoor, het smart office, het kleurrijke kantoor, het art-decokantoor en het ecokantoor.

Ontdek: In welke werkomgeving presteer jij best?

(William Visterin) - Bron: Go for happy Magazine

25 november 2021
Aanbevolen jobs
goForHappy

Stuur mij Go for happy tips over groei en wellbeing

Anderen bekeken ook