Netwerken
Vorige

1 van 105

Volgende

De 6 zotste business cards

17 november 2011
Fel roze, in de vorm van een cinematicket of gewoon wit: een visitekaartje is je uithangbord. Vaak baseren mensen hun eerste indruk op het visitekaartje dat jij achterlaat. Zorg dus dat je kaartje een weerspiegeling is van wie bent of wat je doet. Maar sommige mensen gaan daar wel héél ver in …

Visitekaartjes voor …

… een plastisch chirurg

Wij raden aan om dit visitekaartje NIET te gebruiken, tenzij je natuurlijk een job als plastisch chirurg beoefent. Bevestig twee rubberen namaakborsten aan je visitekaartje en de mensen zullen je nooit meer vergeten!

… een slager

Ze gaan minder snel stuk dan kartonnen kaartjes én zijn origineler dan dat van je concurrent: het visitekaartje - in de vorm van een stuk gedroogd vlees - laat een onvergetelijke indruk achter.

Business card slager

… een advocaat

Deze advocaat die gespecialiseerd is in scheidingen, is duidelijk niet vies van een stevige portie humor. Hij liet zijn naam op het hoesje van een condoom drukken en liet een hele bokaal met condooms achter op de nachtkastjes van hotelkamers. Want waar worden mensen zich ervan gewaar dat ze voor een mogelijke scheiding komen te staan? Juist ja, in een hotelkamer waar ze op het punt staan hun echtgeno(o)t(e) te bedriegen!

Business card advocaat

… een hondencoach of medewerker in een dierenspeciaalzaak

Lekker, zal de hond van je toekomstige klant denken bij het zien van jouw visitekaartje. Opgepast: het is dan wel origineel, maar eens de hondenbrok in het vizier van de hond komt, mag je hopen dat je klant je nummer uit het hoofd kent. Want op = op!

Business card hondencoach

… iedereen

Verschillend van de vorige visitekaartjes, is deze voor iedereen bruikbaar. Wil je als gewone man in de straat toch je stempel drukken op je visitekaartje? Kies dan voor de usb-versie. Door op het kaartje je coördinaten te vermelden, zullen de gebruikers je niet snel vergeten! Ook mogelijk: een usb-stick.

Business card usb

… iedereen

‘Superorigineel’, dat kan je van deze business card wel zeggen. In eerste instantie lijkt het om een simpel kaartje te gaan, maar niets is minder waar. Dankzij de instructies op de achterzijde, zijn je klanten al snel een stoel in elkaar aan het knutselen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat ze je kaartje zullen kwijtspelen, want deze stoel kunnen ze steeds op hun bureau laten staan.

Business card stoel

(mw) – Bron: oddee.com  

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook