Vorige

1 van 558

Volgende
Volgend artikel:

Limburgs IT-bedrijf gaat Google en Facebook achterna

8 manieren om je kantoor helemaal in de kerstsfeer te brengen

22 december 2014
De Kerstman staat voor de deur, tijd om je kantoor een kerstlook aan te meten. Want ja, dat is weer helemaal 'in'.
kerstmis op kantoor

Bijna de helft van de werknemers beweert productiever te zijn wanneer het kantoor goed is ingericht. Dus ja, steeds meer firma’s toveren tijdens de winter hun werkplek om in een gezellige en huiselijke kerstomgeving.

“Landschappen, nieuwe kleurrijke en speciale thema’s zijn erg ‘in’, weet Ambius, wereldwijd de grootste leverancier van bloemen en (semi-)natuurplanten voor werkomgevingen, én specialist op het gebied van harmonieuze en stimulerende kantoorinrichtingen. "Vooral omdat ze de werkplek op een originele en kleurrijke manier onderdompelen in de gezellige kerstsfeer.”

8 kerstdecoratie tips

Wij verzamelden alvast enkele tips om je kantoor helemaal in de kerstsfeer onder te dompelen:

  1. Bestaande plantenbakken in een kerstkleedje steken.
  2. Kerstrozen zijn uitermate geschikt om de kantoorruimte kleur te geven. Zet je ze aan de receptie, dan zijn de klanten ook meteen in kerststemming.
  3. Kerstdecoratie hoeft niet veel moeite te kosten. Zelfs een glazen vaas met wat gekleurde kerstballen in, of een glazen schotel met lichtjes geven al direct een kerstsfeer.
  4. Speel met licht: een landschap met een verlichte beer in plaats van een gewone beer doet wonderen.
  5. Gebruik een verlichte pot om je kerstboom in te zetten.
  6. Ga niet enkel voor het klassieke kerstrood. Kerstballen in zachte kleuren en echte snoepstokken zijn bijvoorbeeld ‘in’. Ook de zogenaamde Ice Tree heeft veel succes: zoals de naam doet vermoeden bevat deze kerstversiering veel wit, antraciet, blauw en zilver. Een combinatie van zwarte en gouden kleuren heeft ook veel succes bij bedrijven, merken ze bij Ambius.
  7. Een andere opvallende trend dit jaar zijn landschappen: een volledig pakket aan decoratieve materialen dat op de werkplek wordt geplaatst. Bijvoorbeeld een landschap met veel rendieren, besneeuwde bomen in zilver, wit, antraciet en blauw. Of de Santa Express: kerstballen in rood, goud, hazelnoot, crème met decoratieve bessen, dennenappels en een Kerstman op een trein.
  8. Steun het goede doel. Je kan met je collega’s een goed doel bedenken. Daklozen hebben het bijvoorbeeld niet makkelijk in barre wintertijden. Zet aan de kerstdecoratie een doos voor giften voor een daklozenvereniging, tijdens de kerstperiode is iedereen immers guller gestemd.

(mr) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 15187 andere jobs