Vorige

1 van 814

Volgende
Volgend artikel:

5 tips voor balans werk en moederschap

5 unieke lunchboxen om mee uit te pakken

22 februari 2017
Is die ene brooddoos aan vervanging toe? Er zijn heel wat originele brood- en lunchboxes op de markt. We serveren je alvast onze vijf favorieten. Kwestie van je boterhammen, salade of belegde broodjes in stijl mee te nemen.

In laagjes

Het Franse Monbento staat gekend voor kwalitatieve lunchboxes met verschillende laagjes. De zogenoemde bentoboxes zijn vooral erg geschikt als je gezonde snacks wilt meenemen. In de Monbento Original past bijvoorbeeld perfect een slaatje maar ook leftover pasta. Er zijn verschillende compartimenten zodat je ook een eventuele snack of vinaigrette kunt meenemen. De lekvrije Monbento lunchbox mag bovendien in de magnetron, vaatwasser en diepvriezer. Beschikbaar in een rits frisse kleurtjes!

MonbentoMonbento

Ideaal voor belegde broodjes

Geef toe, een brooddoos neemt veel plaats in. Zeker als je een exemplaar kiest waar twee pistolets of een baguette in passen. De Compleat Foodskin heeft een flexibele bovenkant. Eens leeg is de lunchbox dus erg slank. Een echte doos kun je het niet noemen. De bovenzijde is vervaardigd uit siliconen en dat is niet enkel ruimtebesparend maar ook hygiënisch en stijlvol.

compleatcompleat

Gezonde burgers

Deze lunchbox ziet er misschien niet gezond uit, je stopt er uiteraard zelf in wat je graag lust. De hamburgervormige doos bestaat uit drie lagen en wordt geleverd met een plastic lepel en vork. De lagen sluiten naadloos op elkaar aan en de doos sluiten doe je met de klepsluitingen aan de zijkanten. Wedden dat je commentaar krijgt van je collega’s als je deze eyecatcher mee naar het werk neemt?

Hamburger

Voor speelvogels

Bouwde je vroeger graag met LEGO-blokken? Dan is deze rechthoekige brooddoos in de vorm van een bouwblok op je lijf geschreven. De LEGO-lunchboxes zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de basisblokken: rood, wit, blauw, groen, zwart, geel en roze. Voor echte fans is er ook nog een bijpassende LEGO-drinkfles in de vorm van een LEGO-mannetje.

Hamburger

Rol ‘t op

Niet echt op zoek naar een brooddoos? Dan kun je de Boc’N'Roll overwegen. Dat is een duurzaam alternatief voor aluminiumfolie. Je stopt er ’s ochtends je boterhammen, smos of wrap in, je rolt het op en sluit de wrapper met klittenband. Tijdens de lunch vang je de kruimels op want de Boc’N’Roll doet ook dienst als placemat. Het beste nieuws? Het hebbeding veeg je héél snel schoon, maar het mag ook in de wasmachine. Verkrijgbaar in tientallen kleuren en hippe designs.

Boc n rollBoc n roll

(em) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 15269 andere jobs