Evenwicht werk-privé
Vorige

1 van 719

Volgende

NIEUW: de lunchbox van de toekomst (VIDEO)

Prepd Pack
Een brooddoos klaarmaken. Het lijkt iets voor de lagere school, maar er zijn goede redenen om het voor jezelf ook te doen. Deze lunchdoos voor volwassenen zal je inspireren om op voorhand je lunch klaar te maken.

’s Morgens je boterhammen smeren voor de middagpauze. Het is niet enkel voor de ouders van (kleine) kinderen. Wie op voorhand zijn lunch klaarmaakt is geneigd om gezonder te eten en het is daarbij vaak nog eens goed voor de portemonnee. Toch ontbreekt het velen aan motivatie, tijd en vaak ook aan inspiratie.

Fast food is snel gehaald en een snelle hap uit de kantine is gemakkelijk. Daarbij staat een brooddoos voor velen synoniem voor boterhammen met choco of kaas, want daar is na verloop van tijd weinig opwindends aan.

Prepd Pack

Daar vond deze start-up iets op met hun smart lunch box, Prepd Pack. Gedaan met eentonig eten en saaie brooddozen!

Hun Prepd Pack bestaat naast uit een aantrekkelijk design, ook uit modulaire doosjes, zodat je zelf porties kan doseren en recepten kan samenstellen. Ideaal voor groenten, fruit en zelfgemaakte slaatjes.


De smart brooddoos helpt je om je eetpatroon te veranderen en gezonde keuzes te maken door ze zelf voor te stellen. Bij de lunchdoos hoort daarom een app waar je ’s morgens of ’s avonds (wanneer je je lunch wil klaarmaken) inspiratie kan terugvinden voor een smakelijk, vernieuwend en gezond lunchrecept. Deze recepten werden samengesteld door professionele koks en voedingsdeskundigen, waardoor de kwaliteit van de suggesties dus gegarandeerd wordt.

Handige tip: maak je keuzes op voorhand, zodat je alle ingrediënten nog kan gaan halen. Heb je een keuze gemaakt dan zorgt de smartbox zelf voor een georganiseerd winkellijstje dat je via de app kan terugvinden op je smartphone wanneer je in de supermarkt bent.

Data tracking

Prepd Pack houdt ook data bij van de maaltijden die je geconsumeerd hebt. Zo weet je precies wat je gegeten hebt, welke vitaminen je binnen hebt en hoeveel calorieën, en kan het suggesties doen naargelang je smaak en wat je al gegeten hebt die week, zodat je lunchplan divers blijft.

Prepd Pack lunch

(sjv) - Bron: Business Insider / IndieGoGo

10 april 2019
Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook