Hoefverzorging Gevorderden
- opleiding door Syntra Midden-Vlaanderen
Chocolade is als veelzijdig product geliefd bij menig artisanaal vakman, ook bij jou? Ontdek welke smakelijke paascreaties jij kunt maken.
les 1 inleiding
les 2 artisanaal vervaardigen van paaseieren
les 3 paaseieren; ingekleurd (Picasso), met lint & bolletjes, gemarmerd, …
les 4 gevulde eitjes met pralinévulling
les 5 inkleuren en mouleren diverse vormen en fantasiefiguren // voor Pasen
les 6 toepassingsmogelijkheden chocolade en marsepein
Mee te brengen:
Onze organisatie streeft naar een duurzame en milieuvriendelijke manier van werken. Om die reden bieden wij al onze cursussen en lesmateriaal (instructievideo’s, oefeningen, …) digitaal aan op ons leerplatform. Wil je toch graag jouw cursussen afdrukken? Dan sta je zelf in voor het drukken en de bijhorende kost.