Vorige

1 van 557

Volgende
Volgend artikel:

Opkomende job: interne communicatie bij kmo’s

Speeddaten met meer dan 50 Limburgse topwerkgevers

18 juli 2016
C-Mine Genk
Jobbeurs Limburg vindt dit jaar plaats op donderdag 4 april in C-Mine Genk. Deze vijfde editie belooft alweer een groot succes te worden, met tal van interessante standhouders uit diverse sectoren.

Verkopers, administratieve duizendpoten, ingenieurs, marketing & communicatiespecialisten, technici, IT-profielen, accountants, verpleegkundigen, schoonmaakpersoneel,…. Het functieaanbod is opnieuw erg uiteenlopend. Ben je dus actief op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging in je eigen regio, of twijfel je nog maar ben je benieuwd wat de jobmarkt op dit moment te bieden heeft? Dan is een bezoekje vast en zeker ook voor jou de moeite waard.

Norbord, Hyundai Construction Equipment, Melotte, Rajapack, ArcelorMittal, Familiehulp, Stad Hasselt en het Jessa Ziekenhuis zijn slechts enkele van de gekende namen die reeds hun deelname bevestigden en op 4 april op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Een actueel overzicht van de aanwezige bedrijven kan je steeds hier bekijken. 

Bezoekers van alle leeftijden en opleidingsniveaus zijn van harte welkom van 14u tot 19u. We raden wel aan om je vooraf in te schrijven op de website om wachtrijen aan de ingang te vermijden. Bovendien kan je heel eenvoudig met de code op je e-ticket je cv op Mijn Jobat delen met alle standhouders op de beurs.

Waarom solliciteren op een jobbeurs i.p.v. gewoon online achter je computer?

In deze digitale tijden is het uiteraard gemakkelijk om online jobaanbiedingen te vergelijken en via e-mail te solliciteren. Weet echter dat je met een bezoek aan een jobbeurs nog net dat extra streepje voor hebt om die droomjob in de wacht te slepen. Je kan immers in 1 dag tijd persoonlijk kennismaken en netwerken met HR-verantwoordelijken van verschillende bedrijven en toelichting geven bij je cv. Zo kan je je eventuele minpunten goedpraten en je pluspunten extra in de verf zetten. Bovendien krijg je door te praten met mensen die al voor het bedrijf werken een beter beeld van de bedrijfscultuur en of jij hierin zou passen.

(vva) - Meer info en gratis voorinschrijving op jobat.be/nl/jobbeurslimburg 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 16969 andere jobs