Werkplek
Vorige

1 van 634

Volgende
Volgend artikel:

Welke eisen stelt Gen Z aan de werkgever?

Politiezone Antwerpen is HR Ambassadeur 2023

Politievrouw naast politiewagens
Het HR-team van Politiezone Antwerpen werd verkozen tot HR Ambassadeur 2023. Een eretitel die de organisatie een jaar lang mag dragen.

Corinne Scoyer, directeur HRM bij Politie Antwerpen, ontving op het HR-gala in de Gentse Ghelamco-arena de prijs van HR-ambassadeur. Politie Antwerpen haalde het in de eindronde van Arvesta en Imec.

Met hun titel komt Politie Antwerpen in het gezelschap van organisaties als Aquafin, Carglass, Emmaüs, Mathieu Gijbels, Colruyt, Schoenen Torfs, VDAB en MediaMarkt. Ook zij waren de voorbije jaren al HR Ambassadeur.

Het is al de zeventiende keer dat de HR-prijs wordt uitgereikt. Al die tijd verleent het netwerkevenement HR-Gala een ambassadeursopdracht aan een bedrijf of persoon die als ‘referentie’ kan worden aanzien op het vlak van HR. De organisatie wil hiermee naar eigen zeggen het vakgebied van human resources management extra zichtbaarheid geven. ‘Verdienste, waarde en uitstraling voor het vakgebied staan centraal bij de keuze van de ambassadeur’, aldus de organisatoren.

Moeilijke keuze

“Het was een bijzonder moeilijke keuze tussen 3 uitstekende kandidaten, met finaal Politiezone Antwerpen als een verdiende winnaar. Doorheen het proces hebben ze de jury kunnen overtuigen van hun duurzaam HR-beleid met focus op inzetbaarheid en werknemersbeleving”, aldus Pieter Timmermans, CEO bij VBO en juryvoorzitter. “In tijden van krapte op de arbeidsmarkt zal Politiezone Antwerpen een goede ambassadeur zijn waar bedrijven hun HR-beleid aan kunnen spiegelen om zo de ideale profielen aan te trekken.”

Zelf bij Politie Antwerpen aan de slag? Bekijk het actuele vacatureaanbod en... go for happy!

HR-ambassadeurs door de jaren heen

Job-alert: jobs op maat in je mail. 3 kliks en klaar

(William Visterin)

28 april 2023
  • Jobs voor politie
Anderen bekeken ook