Hoeveel kost het om (even) Michelle Obama te zien?

Michelle Obama
Voormalig First Lady Michelle Obama blijft immens populair. Vanaf 13 november 2018 gaat ze op tour door de VS om haar nieuwste boek ‘Becoming Michelle Obama’ te promoten. Ze zal dat doen in concertzalen die normaal enkel aan rocksterren zijn voorbehouden, zoals The Forum in Los Angeles of de Pepsi Center Arena in Denver.

De ticketverkoop voor haar boekvoorstelling loopt als een trein en reeds 2 extra data zijn op de agenda gezet om aan de vraag te kunnen voldoen. Nochtans springen de ticketprijzen serieus de pan uit. Zo moet je maar liefst 3.200 euro betalen voor een zitje op de 10de rij van het Barclays Center in New York en komt daar voor de voorstelling in Washington DC nog eens 10% extra bij.

Boek je liever een suite, inclusief (korte) meet & greet met de echtgenote van voormalig president Barack Obama? Dan moet je tot 5.000 euro per ticket neertellen. Met een beetje geluk mag je dan ook snel even met haar op de foto.

Ook goedkope tickets

Niet alle tickets zijn - gelukkig voor de gewone man/vrouw - even duur. De allergoedkoopste tickets kosten amper 30 dollar, omgerekend zo’n 26 euro. Je zit dan weliswaar zo hoog achteraan dat het nog maar de vraag is of je Michelle zal horen vertellen en voorlezen over/uit haar boek.

Enne... volgens de organisatoren wordt 10% van de tickets gratis aangeboden aan scholen, goede doelen en lokale gemeenschapsverenigingen. Een nobele zaak, kortom.

(kv) - Bron: Express 

10 oktober 2018
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook