Vorige

1 van 239

Volgende
Volgend artikel:

Ook technische opleidingen krijgen digitaal kantje

High potentials in wachtrij voor extra begeleiding

27 februari 2020
Maar liefst 85% van de high potentials geeft aan dat ze nood hebben aan extra coaching op de werkvloer. Toch zien we in de praktijk dat heel wat van deze toptalenten vaak in de wachtrij blijven staan. Itzu Career wil hier met een exclusief Management Development Program op inspelen.

“Werknemers die lang moeten wachten op de begeleiding die ze nodig hebben, kunnen dat de baas niet altijd verwijten”, zegt Evelyne Vandereyken, assessor bij Itzu Career. “Vaak hebben de bedrijven niet de juiste middelen voorhanden om dit intern op te pikken. Soms ontbreekt het hen aan tijd, in andere gevallen hebben ze niet de juiste expertise in huis om hun pareltjes bij te staan.”

Feedback

“In die gevallen kunnen de high potentials ook gewoon bij externe partijen terecht, die hun een unieke oplossing kunnen aanreiken”, aldus nog Evelyne Vandereyken. “Zo biedt ons Management Development Program concrete inzichten op het gebied van het waarderend leidinggeven (strength based coaching) en het sterkte-denken.”

De lancering van dit unieke programma wordt alvast gesmaakt. Deelnemer Cathelijne Coenen van KPMG getuigt: “Er wordt gewerkt in kleine groepjes waarin je direct feedback ontvangt van de coaches. Het is ook een individueel programma dat vertrekt vanuit de noden en behoeften van de mensen zelf. Ik ben fan!”, besluit ze.

(Kurt Meers)

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 14616 andere jobs