Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 780

Volgende
Volgend artikel:

Deze financiële job is veruit de meest gevraagde

Droomjob: betaald worden om door Amerika te rijden en bier te drinken

Yosemite hiking
Je leest het goed. Er staat momenteel een vacature online bij het Amerikaanse biermerk Michelob Ultra voor een CEO, een Chief Exploration Officer. Wat er van de man of vrouw verwacht wordt? Zes maanden lang met een camper door de nationale parken van de Verenigde Staten rijden en… bier drinken, weliswaar niet in de omgekeerde volgorde.

Wil jij je graag kandidaat stellen? Dan heb je best “een diepe waardering en respect voor de natuur, oog voor het grotere plaatje en de kunst om dit op beeld vast te leggen én de nodige leiderscapaciteiten met een goed richtingsgevoel… voor wanneer je gps het begeeft”, aldus Michelob Ultra, het merk dat eigendom is van AB Inbev. Je moet natuurlijk ook van bier houden, minstens 21 jaar oud zijn en over een (Amerikaans) rijbewijs beschikken.

De job

Wie aangenomen wordt zal gedurende een half jaar door de nationale parken van Yosemite, Sequoia, Joshua Tree, Saguaro en Big Bend rijden met een door Michelob Ultra ter beschikking gestelde camper, voorzien van alle luxe: een eigen badkamer met douche en een volle koelkast.

De bedoeling is om Michelob Ultra Pure Gold (een laag alcoholisch bier van 3,8% alc. vol.) via social media op deze plekken te promoten aan de hand van geweldige foto’s en/of originele filmpjes.

Het loon

Alle onkosten (brandstof, maaltijden…) worden door het biermerk vergoed én… je krijg ook nog eens een loon van 50.000 dollar, oftewel zo’n 42.763 euro, voor 6 maanden “werk”. Omgerekend is dat dus een maandloon van 7.127 euro.

Michelob Ultra is er zich van bewust dat sommige mensen best alleen functioneren, maar anderen liever een vriend(in), partner of huisdier bij zich hebben. Ook daar mag er dus eentje van mee op deze trip.

Wie zich geroepen voelt, kan zich nog tot 30 september 2020 kandidaat stellen via de vacaturepagina van Michelob Ultra.

(kv) - Bron: Michelobultra

25 september 2020

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook