Ontspanning
Vorige

1 van 509

Volgende
Volgend artikel:

De 10 officiële feestdagen van 2024

De 7 leukste kantoorgadgets

Mannen zijn meestal gek op gadgets. Ergens zullen het immers altijd speelvogels blijven, zelfs in een professionele omgeving.
#

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een van je collega’s, of voor je (mannelijke) baas? Ben je zelf een gadgetfreak die z’n werkplek graag wil opvrolijken? Dan is een van volgende gadgets misschien wel wat je zoekt.

7x gadgetfun voor op kantoor

1. Thomas Pink iPod Tie
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewone das. Toch is de Thomas Pink Commuter Tie veel meer dan dat, want voorzien van een handig opbergvak voor je iPod. Zo kan je tijdens die saaie vergadering makkelijk én ongezien naar je favoriete muziek luisteren. Wat zei je precies, baas?

USB Cup Warmer
2. USB Cup Warmer
Heb je het meestal zo druk dat je steevast je kop koffie vergeet en dus … koude koffie moet drinken? Doe je bureauplant een groot plezier en schaf je een USB bekerwarmer aan. Je plugt ‘m simpelweg in de USB-aansluiting van je computer en kan – als het moet – de hele dag genieten van een lekker kopje warme koffie. Aaah, dat smaakt.

Smartphone Desktop Standaard
3. Smartphone Desktop Standaard
Vind jij het ook zo’n gedoe: bellen op kantoor terwijl je contacten geprogrammeerd staan in je gsm? Of vergeet jij ook steeds je oplader mee naar kantoor te zeulen? De oplossing: ruil je vaste kantoortelefoon in voor deze trendy Smartphone Desktop Standaard. Klik je iPhone in de standard en gebruik ‘m als een (vaste) telefoon. Handig: je raakt nooit nog je gsm kwijt. En hij laadt nog op ook!

Finger Drums
4. Finger Drums
Heb jij ook zo’n collega die voortdurend met z’n pen zit te tikken of ritmische op-en-neerbewegingen met z’n voet maakt? Waarom zou je van de nood dan geen deugd maken en hem deze Finger Drums cadeau doen? Toegegeven: de kans bestaat dat hij je alleen nog luider gaat ergeren. Maar hé, misschien ontdekken jullie wel een verborgen drumtalent? Ambiance verzekerd!

Solar Cell Tree Charger
5. Solar Cell Tree Charger
Van je baas de opmerking gekregen dat je je gsm niet meer op het werk mag opladen? Met de crisis in het achterhoofd is deze Solar Cell Tree Charger helemaal wat je zoekt. De zonnecellen voorzien al je apparaten van een dosis groene stroom, die ook je baas geen enkele cent kost. En ja, zo’n boompje op je bureau ziet er nog mooi uit ook!

iOlympic Basketball
6. iOlympic Wastebasketball
Een proper en net bureau is belangrijk. Op tijd en stond iets weggooien, is dus een broodnodige activiteit op kantoor. Waarom dus niet het nuttige aan het aangename koppelen met deze iOlympic Wastebasketball? Wedden dat je nog sneller je dossiers zal afhandelen. Achteraf kan je immers enkele mooie driepunters scoren. Oefening baart kunst ...

Knuckle Duster Mug
7. Knuckle Duster Mug
Heb je geen tijd of zin voor een praatje aan de koffieautomaat? Dan is de Knuckle Duster Mug misschien wel iets voor jou. Collega’s zullen zeker twee keer nadenken alvorens je te storen. Die kop koffie zou immers wel eens hard kunnen aankomen ...

(kv) 

24 januari 2012
Anderen bekeken ook