Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 781

Volgende
Volgend artikel:

Dit zijn de 20 meest gezochte functies in de zorg

De 20 meest gevraagde jobs in chemie en farma

chemie topjobs
Dit zijn de 20 meest gevraagde jobprofielen in vacatures in de chemie- en farmasector. In deze lijst zijn labomedewerkers en operatoren goed vertegenwoordigd. Al duiken er ook meer algemene jobprofielen op, zoals administratieve bediendes.

We vallen voor dit alles terug op het overzicht van jobs op Jobat. Het gaat om alle vacatures binnen de sector chemie & farmacie, gepubliceerd in de voorbije twaalf maanden. In de lijst vinden we jobs die heel eigen zijn aan de sector.

Ook meer generieke jobs

Zo maken de drie meest gevraagde jobs - operator chemie & energie , labo- én productieverantwoordelijke - ruim 17% van alle jobs in chemie en farma uit. Vooral labo-jobs (op plaats 2) komen opzetten in vergelijking met de Jobat-lijst van vorig jaar, waarin ze op 5 stonden.

Maar er zijn ook meer generieke jobs die in chemie en farma de dienst uitmaken, al is het dan soms wel in een meer gespecialiseerde functie en context. Denk aan jobs die stijgen in de lijst zoals de administratief bediende (op 4, vorig jaar nog op 8) en de customer service medewerker (op 5 en vorig jaar op 6).

Job-alert: jobs op maat in je mailbox

Vallen net uit de top 20 in het jaaroverzicht van Jobat rond deze sector: de apotheker, de sales support medewerker en de magazijnbeheerder. Om maar aan te geven hoe divers de jobs in de chemie- en farmasector kunnen zijn.

Zelf op zoek naar een job in chemie & farma? Bekijk het actuele vacatureaanbod en... go for happy!
Je vind elke dag duizenden jobs op Jobat.be

(William Visterin) - Bron: Jobat 2023

15 september 2023
Anderen bekeken ook