Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 421

Volgende
Volgend artikel:

In Antwerp Expo kan je solliciteren én netwerken

Speeddating in chemie en farma

880x459_chemistry
Op woensdagavond 22 maart 2023 vindt in Bluepoint Antwerpen het jobevent We Are Chemistry plaats, voor wie aan de slag wil in de chemie- of farmasector.

We Are Chemistry is intussen toe aan de elfde editie, met telkens zowat 400 aanwezige studenten en werkzoekenden. Het is een initiatief van POM Antwerpen (Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij), in samenwerking met essenscia Vlaanderen, de sectorfederatie van de chemie en life sciences.

Wil jij graag aan de slag in de chemie- of farmasector? Bekijk het huidige vacatureaanbod op Jobat.be!

Speeddating

Vooral de ‘speeddating’-aanpak bij aanvang is opmerkelijk. Eerst stellen namelijk de 27 deelnemende bedrijven zich voor in korte presentaties van 6 minuten, waarbij de bezoekers zelf kunnen kiezen welke sessies ze volgen.

Nadien is er een joblounge waar ze een-op-eengesprekken kunnen hebben met de bedrijven. Heel wat bedrijven vaardigen ook medewerkers af die ooit dankzij We Are Chemistry een job gevonden hebben.

Ontdek: Wie is meest gevraagd in chemie en farma?

Bij de 27 deelnemende bedrijven vinden we namen als Agfa-Gevaert, BASF, Bayer, ExxonMobil, Ineos, Janssen Pharmaceutica, Soudal, TotalEnergies, Umicore, Vopak en Vynova. In totaal goed voor meer dan 200 jobs op 1 jobevent.

Mijn Jobat banner

(William Visterin)

17 maart 2023
  • Jobs voor chemie en farma
Anderen bekeken ook