Watergenius: lekker drinkwater met de kwaliteit van flessenwater

Zacht, zuiver maar vooral lekker drinkwater van de beste kwaliteit aanbieden: dat is de corebusiness van Watergenius uit Diest. Wanneer je een passie hebt voor techniek en sterke interesse in water dan liggen er volgens hen zeker kansen bij dit snelgroeiend bedrijf met een toekomstvisie.

22 juni 2018

Delen

Jannick Mulkers, service engineer bij Watergenius

Watergenius werd 28 jaar geleden opgericht als een onderneming gespecialiseerd in klassieke waterbehandeling. Sinds vijf jaar ligt de focus op het eigen gepatenteerde product Genius Water. Een filter in dit toestel geplaatst aan de ingang van een woning zorgt zowel voor ontharding, chlooreliminatie, reductie van zware metalen als een smaakoptimalisatie.

Het resultaat is gecertificeerd drinkwater dat op elk moment zacht, veilig en lekker is. Zowel particulieren als bedrijven behoren tot de klanten. Zij genieten van een waarborg van twaalf jaar op het toestel en via een jaarlijks onderhoud wordt de levensduur nog verlengd.

Unieke kansen

Watergenius telt een 40-tal medewerkers en is voortdurend op zoek naar nieuwe talenten, zowel in techniek als sales. Opleiding en ervaring zijn niet de voornaamste criteria, motivatie en een positieve instelling maken het verschil. Voor een vlotte mobiliteit kunnen servicetechniekers hun dag starten vanuit een depot in hun eigen buurt. Doorgroeimogelijkheden zorgen voor een boeiende carrière. Een aantal techniekers maakte de overstap naar de salesafdeling, een voormalige leraar lichamelijke opvoeding, is nu een gewaardeerde servicetechnieker. Watergenius biedt naar eigen zeggen kansen die je elders niet krijgt.

(nd)

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?