Job in logistiek met respect voor mens en milieu bij Trafuco

22 juni 2018
Trafuco, met hoofdzetel langs de A12 in Schelle en een groot depot in de haven van Antwerpen, is een grote speler in België op vlak van transport en nog altijd een 100% Belgisch bedrijf. De transportspecialist stelt vandaag 340 werknemers te werk.

Met transporten zowel over de weg als over het water heeft de Trafuco-groep verschillende uitdagingen te bieden. Het bedrijf staat voor kwalitatief hoogstaand transport van olie- en chemieproducten, het duurzaam vervoer van afvalstoffen en verpakte goederen, de bunkering van motoroliën, doktracties en containervervoer.

“Bij Trafuco komt u terecht in een organisatie waar mens en milieu belangrijk zijn. Begrip, respect en vrijheid zijn de basiswaarden. We vinden het belangrijk dat mensen graag naar hun werk komen en in een positieve omgeving kunnen werken. Wij geven graag de nodige ondersteuning en tijd, onder meer met veel informele overlegmomenten. Door een zeer laag personeelsverloop hebben we jarenlange ervaring en kennis in huis die we aan de nieuwe werknemers kunnen doorgeven”, vertelt HR manager Nathalie Goevaerts.

Een dag meedraaien

“We geloven ook zeer sterk in het opleidingsgebeuren”, gaat ze voort. “Zo leiden we zelf al vele jaren mensen op tot vrachtwagenchauffeur, los van de vele beroepsverkennende stages en IBO-opleidingen.”

“Wie overweegt te werken binnen de logistiek, mag altijd vrijblijvend contact opnemen. Als er een eerste positieve klik is, zijn we altijd bereid om de sollicitant een dag te laten meedraaien om een getrouw beeld te krijgen van het werk en de werksfeer”, geeft de HR manager aan.

(br)

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 14564 andere jobs