De Coene Products: innovatieve technische houten binnendeuren

22 juni 2018
Met een uitgebreid assortiment en een flexibel machinepark is De Coene Products uit Gullegem een gewaardeerde partner als producent van technische houten binnendeuren op maat. Talenten met goesting om te werken en te leren, zijn er van harte welkom.

De Coene Products biedt deuren aan in alle mogelijke maten, gewichten en materialen. De deuren hebben een brede waaier aan technische eigenschappen op het vlak van brandweerstand, inbraakwerendheid en akoestiek. Daarnaast omvat het assortiment ook stralings- en waterwerende deuren, passiefdeuren en een compleet gamma lichte schuifdeuren.

De wil om te leren

De afgelopen jaren investeerde De Coene Products volop in nieuwe machines om nog sneller en flexibeler in te spelen op vragen van klanten. Met zijn innovatieve aanpak won De Coene Products al tweemaal de ‘Schrijnwerk Award’ in de categorie ‘Innovaties’. Jaarlijks vinden meer dan 120.000 deuren hun weg naar de markt via houthandels en afwerkingsbedrijven.

De Coene Products kan een beroep doen op een 100-tal werknemers, maar is altijd op zoek naar nieuwe talenten met een achtergrond in hout of elektromechanica. In dat kader is er een samenwerking met technische scholen uit de regio en lopen er permanent vijf à acht jongeren een stage. Ieder gedreven profiel krijgt een kans om zich te ontplooien. De eisen liggen niet te hoog. Wat vooral telt, is de wil om te leren. De Coene Product zorgt voor een intensieve technische begeleiding met aandacht voor veilig werken.

(kc)

  • Jobs voor De Coene Products

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 16725 andere jobs