Vorige

1 van 556

Volgende
Volgend artikel:

Ook in industrie is telewerk een blijver

IN BEELD: het Amerikaanse Porsche hoofdkwartier

5 juni 2015
Het automerk Porsche heeft een nieuw hoofdkantoor geopend in het Amerikaanse Atlanta. En daarbij is niet op een cent gekeken, want voor het eerst investeerde Porsche meer dan 100 miljoen dollar (omgerekend zo’n 89 miljoen euro, nvdr.) buiten thuisland Duitsland.
Porsche

De bedoeling is om het automerk een pak zichtbaarder te maken in de Verenigde Staten en in de rest van de wereld. Hoe ze dat willen verwezenlijken? Het nieuwe hoofdkantoor biedt ook onderdak aan een groots museum met niets dan exclusieve stukken.

Porsche Experience Center

Wie zijn oude Porsche wil laten restaureren kan ook hier terecht. Enne … wil je graag een splinternieuw exemplaar, op eigen maat gemaakt? Ook dat is mogelijk, in de designstudio, waar je zelf je Porsche kan samenstellen.

Even uitrusten in het aangebouwde restaurant/café kan ook, met zicht op het circuit, waarop allerhande Porsche modellen getest worden in diverse (on- & offroad) disciplines. Zelf achter het stuur kruipen kan trouwens in het nabijgelegen Porsche Experience Center, in de simulator of op het 2,5 kilometer lange circuit. Aan jou de keuze!

In beeld

(kv) - Bron: Manners.nl / Businessinsider.com

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 15091 andere jobs