Vorige

1 van 716

Volgende
Volgend artikel:

Het loon van een zelfstandig social media marketeer: tussen de 1.800 en 2.500 netto

Hoeveel verdient Pascale Naessens met haar boeken?

6 augustus 2018
Pascale Naessens ontpopte zich de laatste jaren tot heuse culinair specialiste. Haar kookboeken staan steevast tussen de bestsellers en kunnen op een uitgebreide fanbasis rekenen.

De Puur-boeken van Naessens doen het goed. Ze publiceerde al zo’n 10 verschillende titels, waaronder Puur eten (1&2), Puur genieten (1&2), Mijn pure keuken (1&2) en Puur Pascale. Haar kookliteratuur focust op puur en gezond eten en focust op verse groenten en superfoods, zoals quinoa, avocado’s, noten en zaden. Ze won de Gourmand Awards in Parijs, niet niets in de culinaire sector.

Imperium

Ze houdt het verder niet alleen bij gezonde recepten en keukenmagie. De keukenprinses kan uitkijken over een heel culinair imperium. Ze heeft bijvoorbeeld ook een eigen servies- en meubellijn. Deze lifestylelijnen passen wel in het grotere plaatje en vullen haar culinaire activiteiten mooi aan. Ze bracht ook een eigen olijfolie en fleur de sel op de markt, eigen glaswerk en tafellinnen.

Wat brengt dat op?

Naessens’ vennootschap Mode en Media wist 1,1 miljoen euro winst te maken in 2017. Hierdoor komt haar vermogen op een totaal van 3,7 miljoen euro.

(sjv) – Bron: derijkstebelgen.be 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 14693 andere jobs