Het loon van... Vorige

1 van 637

Volgende

Hoeveel verdient Pascale Naessens met haar boeken?

Pascale Naessens ontpopte zich de laatste jaren tot heuse culinair specialiste. Haar kookboeken staan steevast tussen de bestsellers en kunnen op een uitgebreide fanbasis rekenen.

6 augustus 2018

Delen

De Puur-boeken van Naessens doen het goed. Ze publiceerde al zo’n 10 verschillende titels, waaronder Puur eten (1&2), Puur genieten (1&2), Mijn pure keuken (1&2) en Puur Pascale. Haar kookliteratuur focust op puur en gezond eten en focust op verse groenten en superfoods, zoals quinoa, avocado’s, noten en zaden. Ze won de Gourmand Awards in Parijs, niet niets in de culinaire sector.

Imperium

Ze houdt het verder niet alleen bij gezonde recepten en keukenmagie. De keukenprinses kan uitkijken over een heel culinair imperium. Ze heeft bijvoorbeeld ook een eigen servies- en meubellijn. Deze lifestylelijnen passen wel in het grotere plaatje en vullen haar culinaire activiteiten mooi aan. Ze bracht ook een eigen olijfolie en fleur de sel op de markt, eigen glaswerk en tafellinnen.

Wat brengt dat op?

Naessens’ vennootschap Mode en Media wist 1,1 miljoen euro winst te maken in 2017. Hierdoor komt haar vermogen op een totaal van 3,7 miljoen euro.

(sjv) – Bron: derijkstebelgen.be 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?