Het loon van...
Vorige

1 van 858

Volgende

Het loon van een assistent-verkeersleider: 1.700 à 2.200 euro netto

Wij vroegen Bianca Bogers (33) uit Wijnegem hoeveel zij verdient …
Bianca Bogers Bianca Bogers (33), Wijnegem
  • Beroep: assistent-verkeersleider
  • Privé: gehuwd
  • Brutoloon: 3.200 à 3.700 euro
  • Nettoloon: 1.700 à 2.200 euro
  • Extra's: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, pensioensparen, korting bij diverse bedrijven

Wat doe je voor job?

Ik werk als assistent-verkeersleider voor het Gemeentelijk Havenbedrijf van Antwerpen. In de verkeerstoren zorg ik voor de registratie en de planning van de sluis. Op de kaai begeleid ik de loodsen bij het afmeren van zeeschepen en bepaal ik waar de meertouwen komen. Een team van nautische arbeiders zorgt voor de uitvoering hiervan. Je kan stellen dat ik de ogen ben tussen kaai en schip.

Wat vind je leuk aan je job?

De afwisseling, de aangename werksfeer en de fijne collega’s zorgen ervoor dat ik met veel plezier ga werken. Maar ook de uurregeling maakt mijn werk voor mij zeer aantrekkelijk. Doordat we in een (volledig continu) twaalf-urensysteem werken, kan ik genieten van veel vrije tijd en daar zijn we toch allemaal naar op zoek, niet?

Wat vind je van je inkomen?

Momenteel vang ik de verloven en ziektes op, maar in de toekomst is het de bedoeling dat ik in een vast ploegenstelsel ga werken. Gemiddeld werk ik nu wekelijks drie à vier shiften van twaalf uur. Daardoor heb ik voorlopig ook elke maand een ander inkomen.

Wat neemt de grootste hap uit je budget?

De huur van ons huis.

Waar kan je echt geen geld aan geven?

Peperdure gadgets en designspullen zijn niet aan mij besteed.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Lekker tafelen met vrienden, een bezoekje aan de sauna, en ja, ik ben een vrouw: ook schoenen en handtassen horen erbij.

Wat zou je doen als je de lotto wint?

Goh, ik zou een bescheiden huisje kopen, mijn petekindje zijn toekomst financieel veiligstellen en misschien wel die nieuwe Harley-Davidson Trike kopen. Ik hou van robuuste motoren (lacht).

(mr)  

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

17 juli 2012
Anderen bekeken ook