116 courses: Trades

Bakker

  • course by NHA Afstandsonderwijs
  • Online
SyntraPXL

Initiatie chocolade - Hasselt à la carte

  • by SyntraPXL
Hasselt
50

Wat kun je verwachten?


In deze workshop leer je van onze expert chocolatier Davy Asnong de basistechnieken om zelf aan de slag te gaan. Je krijgt een voorproefje van wat er allemaal mogelijk is en welke verrassende smaken je kan combineren. 


Waarom deelnemen?

Leer de basis van chocoladetechnieken van een vakexpert
Maak en proef je eigen chocoladecreaties
Perfect voor beginners en fijnproevers

Hasselt à la carte: Ontdek Nieuwe Smaakervaringen
Deze initiatieles is onderdeel van Hasselt à la carte, waar smaak, creativiteit en culinaire ontdekkingen centraal staan. Bij SyntraPXL, bekend om zijn experts , leer je van de beste in het vak.

Schrijf je nu in!
De plaatsen zijn beperkt tot 16 deelnemers, dus wacht niet te lang. Grijp deze kans om de kunst van chocolade maken onder de knie te krijgen en proef de zoete magie van jouw eigen creaties.

?? Mis deze heerlijke ervaring niet en ontdek hoe chocolade jouw nieuwe passie kan worden.

Onder begeleiding van chocolatier Davy Asnong bereidt en proef je een heerlijk chocoladeproduct. 

Breng zeker een schort mee om je kledij te beschermen!

Voor opleidingen in de sector horeca & voeding kan je annuleren tot 7 dagen vóór de startdatum. Nadien is geen terugbetaling mogelijk, noch voor het inschrijvingsgeld, noch voor de grondstoffen (zie Algemene voorwaarden | SyntraPXL).

Hasselt € 50(Incl.VAT) More info

Teachers

Davy Asnong