Hoeveel verdient superster Beyoncé?

Beyonce Knowles

De 27-jarige zangeres en actrice is een van de belangrijkste vrouwen in de entertainmentindustrie. Ze kan dan ook op een meer dan aardig loon rekenen.

De werkdag beginnen om zes uur ’s ochtends is voor perfectioniste Beyoncé Knowles geen uitzondering. “Ik heb nog nooit iemand ontmoet die harder werkt dan ik in de wereld van entertainment”, zegt ze zelf. De wereldster heeft dan ook al 118 miljoen platen verkocht. Bovendien speelde ze in zeven films en won ze tien Grammy Awards.

400 man personeel

Dit jaar zou Beyoncé voor al dat harde werken 87 miljoen dollar opstrijken. Dat komt overeen met een kleine 60 miljoen euro, oftewel: 165.000 euro per dag!

Die opbrengsten komen niet alleen uit de platenverkoop en haar optredens. Ook haar kledinglijn en de vele overeenkomsten om in reclames van allerlei producten op te dijken, leveren een aardige duit op.

In totaal zet de 27-jarige maar liefst 400 man aan het werk. Het Amerikaanse blad Forbes plaatst Beyoncé dan ook vierde op de ranglijst van meest invloedrijke sterren.

Meer info over Het loon van...

15/10/2009