Werken bij VREG: een job met impact

Wil jij bijdragen aan een betere wereld? Invloed hebben op de energiefactuur van miljoenen Vlaamse gezinnen? Mee de Vlaamse energiemarkt reguleren, omringd door collega’s die goed zijn in wat ze doen?

18 januari 2019

Delen

VREG

Nu kan het. Want bij de VREG, de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt, zijn ze op zoek naar nieuwe medewerkers. Slimme koppen, die aan de slag willen bij een organisatie van maatschappelijk belang.

V-test en meer

Je kent de VREG misschien wel van de succesvolle V-test, waarmee je de energiecontracten in Vlaanderen kan vergelijken, of van andere tools zoals de Servicecheck, de Groencheck, de verhuisplanner en de Herkomstvergelijker.

Toch doet de VREG zoveel meer dan tools online zetten. Zijn hoofdtaak blijft om de Vlaamse energiemarkt te bewaken en jou erdoor te gidsen. Technische regels opstellen voor de elektriciteits- en gasmarkt, zorgen dat die worden nageleefd, tarieven van netbeheerders controleren, de markt monitoren, beleidsmakers adviseren: you name it.

Maatschappelijk belang

En die VREG zoekt dus nieuwe medewerkers. In het ideale geval met een masterdiploma op zak. Liefst in de ingenieurswetenschappen of met een economische tint. Ongeacht hun ervaring.

Benieuwd? Bekijk dan zeker de vacatures bij de VREG. Interesse? Wees er dan snel bij en solliciteer meteen. En word binnenkort, samen met het team achter de VREG, mee van maatschappelijk belang.

(kv) 

Jobs voor VREG

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?