Bazen
Vorige

1 van 391

Volgende

Wat doet jouw baas de hele dag?

22 maart 2012
Werknemers zijn over het algemeen onvoldoende op de hoogte van de bezigheden van hun directie, zo blijkt uit een rondvraag van het onderzoeksbureau Effectory onder ruim 300.000 Nederlandse werknemers.

De stelling ‘Ik vind dat de directie voldoende communiceert over waar zij zich mee bezig houdt’ krijgt van de bevraagde werknemers een gemiddelde score van amper 5,1 op 10. Vooral in de zorgsector blijken werknemers nauwelijks op de hoogte van de activiteiten van hun directie. De Nederlandse zorgmedewerkers beoordelen de stelling met 4,2 op 10.

‘De directie weet wat leeft’

Mensen die in het onderwijs werken zijn relatief gezien het best op de hoogte. Zij geven de stelling een score van 5,6 op 10.

Ook de stelling ‘De directie weet wat er leeft op de werkvloer’ krijgt met een gemiddelde van 5 op 10 een erg lage score toegewezen. De uitspraak ‘Ik vind dat de directie op een goede manier sturing geeft aan de organisatie’ wordt eveneens niet al te best beoordeeld. De werknemers geven deze stelling een gemiddelde score van 5,9 op 10.

(mo) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook