Vorige

1 van 799

Volgende
Volgend artikel:

5 carrièrelessen van William Boeva

VIDEO: Wat is duiken op de werkvloer?

18 juli 2016
Dive At Work
Duiken staat voor de belangrijkste werkactiviteiten die je volle aandacht vereisen. Voorbeelden zijn een belangrijke vergadering voorbereiden of een offerte voor een klant opstellen. Met de komst van artificiële intelligentie en robots zullen medewerkers die het duiken onder de knie hebben hét onderscheid kunnen maken op de moderne werkvloer.

Alles moet tegenwoordig sneller gaan. En ook moeten we meer produceren in minder tijd. De technologische hulpmiddelen die ons worden aangereikt, lijken soms meer in de weg te staan dan dat ze efficiënt zijn.

Nadenken!

Er wordt zoveel van de werknemer verwacht, dat het gemakkelijker is om niet meer na te denken en snel, snel wat taken af te werken. Terwijl dat nadenken zo ongeveer nog het enige is dat ons nog onderscheidt van robots. Er moet dus dringend iets gebeuren.

We moeten niet alleen tijd vrijmaken, we moeten ook uitzoeken hoe je het meest waardevol met je werktijd kunt omgaan. De vraag is natuurlijk of we wel wíllen nadenken. Zijn we nog bereid om de nodige tijd te nemen zodat we alle gedachten op een rijtje kunnen zetten?

 

4 nuttige tips

  1. Pak uitstelgedrag aan
  2. Sla nooit een lunchpauze over
  3. Vermijd infobesitas
  4. Bouw eigen kwaliteitstijd in

(tc) - Meer info: Dive At Work 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 14818 andere jobs