Vorige

1 van 7994

Volgende
Volgend artikel:

5 grote misvattingen over 'altijd te laat zijn'

Van Havermaet gelauwerd voor beste HR-beleid

16 november 2020
Van Havermaet
Tijdens de jaarlijkse Dag van HRM heeft Voka - Kamer van Koophandel Limburg de felbegeerde HR Award uitgereikt. Het was advieskantoor Van Havermaet uit Hasselt dat als bedrijf met het beste HR-beleid, de hoofdprijs in ontvangst mocht nemen.

De coronacrisis maakt de uitdagingen voor het HR-departement in onze bedrijven alleen maar groter. Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg, is overtuigd dat een goed HR-beleid essentieel is om de huidige situatie zo goed mogelijk aan te pakken: “Onze medewerkers zijn het belangrijkste onderdeel van een onderneming”, zegt hij.

“De coronacrisis zet bedrijven voor de grote uitdaging om het welzijn van dit ‘human capital’ te garanderen. Met de uitreiking van onze HR Award willen we enkele uitstekende voorbeelden aanhalen van organisaties die ondanks de moeilijkheden, toch een actief HR-beleid hebben gevoerd en de betrokkenheid van hun medewerkers wisten warm te houden. Ze hebben talent, flexibiliteit en engagement weten te combineren tot een kracht om de crisis te lijf te gaan, wat allerminst evident is.”

Verdiende winnaar

Een onafhankelijke jury had drie bedrijven genomineerd voor hun opmerkelijke prestaties op vlak van het HR-beleid. Zowel Van Havermaet, Zorgbedrijf Sint-Truiden als ASAP werden als kanshebber naar voor geschoven. Uiteindelijk werd Van Havermaet vrijdag uitgeroepen tot winnaar.

“Het HR-beleid bij Van Havermaet is niet gewoon ondersteunend aan de bedrijfsprocessen, maar een echte hefboom om groei te realiseren”, zo luidt het verdict van de jury. “Ze slagen er goed in om die filosofie intern en extern uit te dragen. Bovendien krijgen medewerkers kansen om naast hun dagelijks takenpakket, een andere, bijkomende rol op te nemen, zoals coach, innovator of expert. Dat alles maakt van Van Havermaet de verdiende winnaar!”

(kme)

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 16725 andere jobs