Permanente bijscholingen voor verpleegkundigen

18 juli 2016
AZ Monica
Momenteel is er bij AZ Monica een acute nood aan verpleegkundigen, zowel voor hoogtechnologische taken als voor meer algemene zorgprofielen.
Kwaliteitsvolle zorg bieden, een hart voor de patiënt, samenwerken met je eigen collega’s en over de afdelingen heen, plezier hebben in de job: dat zijn in een notendop de belangrijkste competenties die AZ Monica zoekt bij zorgprofielen.

Een hoofdverpleegkundige is sinds anderhalf jaar aan de slag bij AZ Monica, voordien was ze actief in een groter ziekenhuis. “Ik heb het idee dat ik op die korte tijd al heel wat verwezenlijkte. In een kleiner ziekenhuis als AZ Monica wordt er naar je geluisterd zelfs tot bij de directie. Zaken die je voorstelt, worden oprecht behandeld. Als er iets hersteld moet worden, duurt dat nooit lang, korte communicatielijnen werken heel prettig.”

Ontwikkelen gedurende volledige loopbaan

Momenteel is er een acute nood aan verpleegkundigen bij AZ Monica. Zowel hoogtechnologische verpleegkundigen als meer algemene zorgprofielen die graag een iets stabielere werkomgeving verkiezen, zijn welkom. Er is voor elk wat wils. Om de instroom van verpleegkundigen te stimuleren, stelt AZ Monica zich voor in scholen. Daarnaast organiseert het ziekenhuis trajectstages op maat waarbij nieuwkomers het hele zorgproces van a tot z in een bepaalde discipline kunnen volgen.

Binnen AZ Monica is er een groot aanbod aan bijscholingen, the sky is the limit: zowel intern als extern worden heel wat vormingen gevolgd en georganiseerd. Vanaf de opstart zet AZ Monica sterk in op een inscholingsbeleid, vooraleer een nieuwkomer op de vloer komt, worden er al opleidingen gegeven. Een peter en meter zorgen ook in de verdere loopbaan dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen in hun sterktes.

(br)

Voelt u zich aangesproken door de aanpak van AZ Monica? Op www.gevleugeldejobs.be ontdekt u wellicht vacatures die bij u passen.

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook