Juiste kennis en vaardigheden op de juiste plaats

18 juli 2016
Het cathlab in AZ Monica.
Het cathlab in AZ Monica beschikt over twee volledig uitgeruste katheterisatiezalen met de juiste technologie om naast innovatieve cardiologische interventies ook dagelijks andere procedures uit te voeren zoals coronarografieën, stents (PCI) of ballondilataties.
Cathlab, digitale OK-zalen, 4D-prothesen voor handchirurgie en stomatologie: een ziekenhuis is een hoog technologische omgeving. Het is de kunst om de juiste kennis en vaardigheden in te zetten op de juiste plaats.

Daarom is AZ Monica altijd bewust op zoek naar hogere profielen naast talloze andere medewerkers met uiteenlopende competenties.

Financieel gezond

AZ Monica is onder meer op zoek naar talenten voor de finance afdeling. Meer en meer ziekenhuizen zijn niet voldoende rendabel, het is een enorme uitdaging om financieel gezond te blijven. Vandaar het belang van jobs zoals goede boekhouders en andere financiële profielen. Verder kunnen de hoogtechnologische processen in AZ Monica niet zonder de ondersteuning van een kwalitatieve IT-infrastructuur, op dat vlak liggen er tal van opportuniteiten voor IT-profielen. Ook de afdeling kwaliteit is volop op zoek naar versterking.

Hogere profielen vinden in AZ Monica een stabiele werkomgeving. Naast een mooie verloning en een stabiel werkrooster is er veel aandacht voor een goede balans tussen werk en privé, ook deeltijds werk behoort tot de mogelijkheden. Zowel op het niveau van functies als dat van taken biedt AZ Monica doorgroeimogelijkheden. Ook het kleinschalige karakter van het ziekenhuis met een warme, persoonlijke organisatie is een niet te onderschatten meerwaarde.

www.gevleugeldejobs.be

Voor het rekruteren van profielen is AZ Monica actief op verschillende terreinen. Vacatures worden kenbaar gemaakt via hogescholen en universiteiten, jobbeurzen en congressen van diverse beroepsorganisaties.

Met de jobsite gevleugeldejobs.be zet AZ Monica zich zoveel mogelijk in de kijker.

(wv)

  • Jobs voor ziekenhuis

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 15382 andere jobs