Het loon van...
Vorige

1 van 871

Volgende
Volgend artikel:

Wat doet en verdient een schadebeheerder?

Loonkloof in hotels is groot

In hotels werken tal van mensen, elk met een verschillende functie en verschillend loon. Wij bekeken elke functie afzonderlijk en ontdekten het verschil in loon.
#

Hotelmedewerkers

Jorge Lima Nicolau

De ene hotelmedewerker is de andere niet, blijkt uit volgend loonbriefje. Jorge Lima Nicolau (48) uit Aalter werkt vooral aan de bar, het ontbijt en de vergaderzalen. Daarnaast doet hij de bestellingen en beheert hij de stock. Zijn loon? 

Lara Missiaen 

Ook Lara Missiaen (24) uit Gent werkt als hotelmedewerkster. Aangezien zij promotie heeft gemaakt, werkt ze nu als revenu manager. Eén van haar taken is een nieuwe strategie ontwikkelen voor het bepalen van de prijzen van hotelkamers. Hoeveel verdient zij? 

Kamermeisje

Merian

Merian (20) uit Hasselt werkt 2 tot 3 dagen per week als kamermeisje in een hotel. Haar job bestaat uit het poetsen van de kamers, de gangen en de receptie van het hotel. Haar loon?  

Hotelreceptioniste

Evi Desmedt

Evi Desmedt (31) werkt in hotel Harmony in thuishaven Gent. Aangezien het een relatief klein hotel is, houdt ze zich naast de receptie ook bezig met de housekeeping, roomservice, ontbijt en de bar. Hoeveel bedraagt haar netto maandloon? Hoeveel bedraagt haar netto maandloon?  

(mw)  

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

15 februari 2012

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook