KBC-personeel verrast ceo met flashmob

10 januari 2013
Zoals bij de meeste bedrijven was er tijdens deze eerste week van januari ook bij KBC in Leuven een nieuwjaarsreceptie voorzien voor het personeel. Traditiegetrouw neemt de ceo dan het woord tijdens een (hopelijk niet al te saaie) speech.
Daniel Falque
Daniel Falque, ceo van KBC België, was totaal verrast.

Daniel Falque, ceo van KBC België, was zijn toespraak over ‘Openheid, nieuwsgierigheid, tolerantie, fun en pride’ nog maar net gestart toen hij abrupt onderbroken werd door een massale flashmob van zijn personeel, op de tonen van LMFAO’s ‘Party Rock Anthem’.

Video

Van het gebeuren was slechts een handvol mensen op de hoogte, zij het slechts drie uur vooraf, waardoor er in allerijl nog geoefend moest worden. Met resultaat, zoals je kan zien. De rest van de 800 genodigden waren naar verluidt even verrast als hun ceo, maar dat lieten ze zich niet aan het hart komen, zij deden al gauw duchtig mee.

Of elke ceo op eenzelfde sympathieke manier zou reageren … dat is de vraag, natuurlijk. Misschien hierover best even nadenken voor je eenzelfde stunt van plan bent tijdens jouw nieuwsjaarsreceptie.

(kv) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 14959 andere jobs