Het loon van...
Vorige

1 van 868

Volgende
Volgend artikel:

Wat doet en verdient een supply chain director?

Het loon van een coöperant voor Trias vzw: 2.845 euro bruto

Wij vroegen Sven Debuysscher (37) uit Buizingen hoeveel hij verdient ...
Sven Debuysscher Sven Debuysscher (37), Buizingen
  • Beroep: coöperant voor Trias. Mijn taken: ondersteuning van productieketens en verkoop bij boerenorganisaties in Centraal-Ecuador en Andahuaylas Peru
  • Privé: gehuwd, 1 dochter (3,5 jaar oud)
  • Brutoloon: 2.845 euro
  • Extra's: een groeps- en hospitalisatieverzekering

Wat doe je voor je job?

Ondersteuning van 5 boerenorganisaties in de provincie van Chimborazo, Ecuador, en Andahuyalas (Apurimac, Peru) op gebied van ketenanalyse, productontwikkeling en het vermarkten van hun producten. Ik help hen bij het opstellen van kosten-batenanalyses, stel businessplannen op en help zo mee aan het opbouwen van solide boerenorganisaties die op onafhankelijke wijze de belangen van hun leden kunnen behartigen.

Hoeveel uren werk je per week?

Dat verschilt van week tot week: van 40 tot 60 uur.

Doe je je job graag?

Zeer graag. Het is een zeer gevarieerde job waar ik veel persoonlijke voldoening uithaal, zeker als je ziet hoe boerenorganisaties erop vooruitgaan dankzij onze ondersteuning. Het oplossinggericht denken en zoeken is zeer boeiend en lonend als die oplossingen ook verwezenlijkt worden. Bovendien is het een job die in teamverband gebeurt. Het is heel uitdagend om in een multidisciplinair team problemen te analyseren en oplossingen te bedenken. Ik krijg ook de kans om veel te reizen binnen Ecuador en Peru.

Wat vind je van je inkomen?

Ik vind mijn loon ok.

Wat is je grootste kost?

De huishuur en eten.

Spaar je?

Ja.

Waar kan je echt geen geld aan geven?

Aan een dure wagen of dure kleren.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Koken en eten, vrienden, reizen en technische snufjes.

Wat zou je doen als je de lotto wint?

Ergens een mooi lapje grond kopen en me samen met mijn familie bezighouden met landbouw en toerisme. Als er heel veel gewonnen wordt, zou ik een stuk verdelen binnen de familie en vriendenkring en een ander stuk als ondersteuning van bepaalde projecten of organisaties.

Steun je een goed doel?

Mijn werk is reeds een “goed doel”, maar daarnaast zijn er verschillende andere organisaties die op mijn steun kunnen rekenen, zowel lokaal als in België. Die steun ik financieel of via andere wegen.

(jn) 

17 juli 2012