Vorige

1 van 556

Volgende
Volgend artikel:

Ook in industrie is telewerk een blijver

De 7 coolste sta-bureaus

24 mei 2017
Ben je het beu om de hele dag aan je bureau te zitten? En wil je toch graag een toffe werkplek waar je de benen even kan strekken? Dan zijn deze 7 sta-bureaus ongetwijfeld iets voor jou.
rechtstabureau

Zitten is het nieuwe roken. Juist daarom investeer je maar beter in een sta-bureau. Gedaan met rugklachten en concentratieverlies, vanaf nu is werken een feest.

1. In alle eenvoud

Heb je al een trendy werkplek? Dan zou het zonde zijn om deze helemaal te vervangen. Het sta-bureau van Jaswig - ontworpen door acht Gentse studenten - is mooi én stoer van design. (Zie de foto hierboven.) Je kunt het manueel in hoogte verstellen. 

2. Keep it simple

Als je niet al te veel ruimte in huis hebt, dan is de Bekant van Ikea echt iets voor jou. (Zie de foto hieronder, links.) Het kleine maar functionele bureau is elektrisch in de hoogte verstelbaar waardoor je komaf maakt met alle kwaaltjes van zittend werk. Wil je toch uitbreiden? Dan kun je bijvoorbeeld een opbergkast bijkopen of meerdere bureaus aan elkaar koppelen.

Rechtsta desk Bekant en Worflow 

3. Twee in één

Met de Workflow haal je niet alleen een ergonomische werkplek, maar ook een echte eyecatcher in huis. (Zie de foto hierboven, rechts.) Beide delen van dit tweedelig concept zijn in hoogte verstelbaar. Perfect voor als je regelmatig besprekingen of spontane bezoeken krijgt.

4. Werken = sporten

Heb je ’s avonds geen tijd meer om te sporten? Dan doe je dat gewoon tijdens je werk. De Sit-to-Walkstation is voorzien van een loopband. (Zie de foto hieronder.) Genoeg gesport? Dan zet je het bureau weer wat lager en kun je opnieuw plaats nemen in je bureaustoel. Klein detail: het bureau kost ruim 3.100 euro.

Rechtsta desk Sit-to-Walkstation 

5. Schuiven maar

De Ratio van Herman Miller tover je makkelijk en snel van zitbureau om naar een elegante staande werkplek. (Zie de foto hieronder.) Geen zin om elke keer de hoogte te verstellen? Dan kun je een extra bureau toevoegen waardoor je alleen maar even hoeft te schuiven om van zittend naar staand werken te gaan.

Rechtsta desk Herman Miller Ratio 

6. Blikvanger in huis

Of je nu een bureau zoekt voor op je bedrijf of voor thuis, met de Dencon Delta Wall zit je altijd goed. (Zie de foto hieronder.) Het elegante en discrete ontwerp gaat naadloos op in je interieur. Hoewel je het aan de muur bevestigt, kun je nog steeds de hoogte aanpassen. Zo kan iedereen aan deze trendy sta-bureau zijn ding doen.

Rechtsta desk Dencon Delta Wall 

7. Op en top luxe

Mag het al wat meer zijn? De Martino voorziet in al je wensen. (Zie de foto hieronder.) De hoogte van het bureau kun je elektrisch verstellen en door de geheugenfunctie kun je je favoriete hoogte instellen. Met één druk op de knop verandert je zitbureau in een sta-bureau.

Rechtsta desk Martino 

(dt/em) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 14209 andere jobs